Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Χ. Παππάς: Η Χρυσή Αυγή υψώνει περήφανα την Σημαία της ανυπακοής και της Εθνικής αντίστασης! ΒΙΝΤΕΟ

       

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς μίλησε για τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 24 πόλεις ανά την επικράτεια για την Μακεδονία μας και τόνισε και πάλι την ακλόνητη θέση του Λαϊκού Συνδέσμου «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας».

Μετέπειτα, αναφερόμενος στην Παιδεία μίλησε για την κυριαρχία της μαρξιστικής προπαγάνδας στα σχολεία και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας που αντιμετωπίζουν πληθώρα προβλημάτων, δίνοντας καίριες λύσεις με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.
Τέλος, ο κ. Παππάς επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια Παιδεία εθνική και για την οργάνωση της Νεολαίας μας, μιας Νεολαίας Εθνικής προς ανώτερους σκοπούς.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:
«Ο Λαός μίλησε. Οι Έλληνες μίλησαν. Ούτε βήμα πίσω για την Μακεδονία μας.
Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει αυτήν την αδάμαστη θέληση του ελληνικού Λαού ενάντια στην εθνικά ανεύθυνη μειοδοτική και ανιστόρητη πολιτική της κυβέρνησης καθώς και στην υποκριτική στάση της ΝΔ. Ο Λαός απαιτεί, η ελληνική Ιστορία το απαιτεί, οι θυσίες των προγόνων μας το απαιτούν, ούτε «Βόρεια», ούτε «Άνω», ούτε «Νέα», ούτε «Γκόρνα», ούτε όλες αυτές οι αηδίες. Η Μακεδονία είναι μια και είναι μόνο ελληνική.
Και δυστυχώς όσα δεν κατόρθωσαν οι συμμορίτες πριν από 70 χρόνια, προσπαθούν να τα πραγματώσουν τώρα οι πολιτικοί τους επίγονοί. Να τα πραγματώσουν με συμφωνίες προδοσίας με την συγκατάθεση του συνοδοιπόρου, «ακροδεξιού», κ. Καμμένου, ο οποίος στη ζυγαριά της Ιστορίας θα κερδίσει τον τίτλο του ελαχίστου αλλά και του ωφελιμιστή, του κυνικά ωφελιμιστή, διότι λέει δεν θα ψηφίσει αν και όταν έρθει η επικύρωση της συμφωνίας για το όνομα στην Βουλή, αντί του εθνικά πρέποντος να ρίξει την κυβέρνηση, ώστε να μην έρθει αυτή η συμφωνία στην Βουλή.
Αλλά και η ΝΔ, η υποκριτική και πατριδοκάπηλη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που προβάλλονται τάχαμου από τα Μέσα μαζικής εξαπάτησης ως αντίθετοι στην εθνική προδοσία, αλλά στην πραγματικότητα όλοι το ξέρουμε, συμπράττουν ουσιαστικά με την Αριστερή κυβέρνηση. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει ρητή εντολή στα μέλη του να μην τοποθετούνται κατά της σύνθετης ονομασίας στο θέμα των Σκοπίων. Εξάλλου, αυτό είναι το κόμμα, η ΝΔ είναι το κόμμα που επέβαλε και επισημοποίησε την παροχή του ιερού, εθνικού μας ονόματος με το FYROM. Το Μ στο FYROM, κυρίες και κύριοι της ΝΔ, σημαίνει Μακεδονία, εσείς δώσατε πρώτοι το όνομα.
Η Χρυσή Αυγή σηκώνει περήφανα ψηλά την σημαία της ανυπακοής και της εθνικής αντίστασης. Δεν υπάρχει για μας ούτε «FYROM», ούτε «Γκόρνα», ούτε «Άνω» και «Νέα» Μακεδονία. Αν ήταν, όμως, να συμφωνήσουμε σε μια ονομασία αυτή θα ήταν μόνο το «Δημοκρατία της αλύτρωτης Βορείου Ελληνικής Μακεδονίας». Αμετάφραστο και στα ελληνικά μόνο.
Εμείς, δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για λευτεριά σε κάθε βόρεια ελληνική γη, και για την Βόρειο Ήπειρο και για την Βόρειο Μακεδονία.
Ζουν Έλληνες στα Σκόπια, το γνωρίζετε; Υπάρχει ελληνική μειονότητα στα Σκόπια. Μειονότητα εγκαταλελειμμένη από τις κυβερνήσεις. Ιδού δύο ερωτήσεις μου σχετικά με την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια.
Ρωτούσα ένα χρόνο πριν σχετικά με την ελληνική μειονότητα. 9 Μαΐου του 2017 τον υπουργό Εξωτερικών σε ποιες ενέργειες θα προβεί αυτός και το υπουργείο του, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική αναγνώριση της ελληνικής εθνικής μειονότητας στα Σκόπια που είναι ξεχασμένη από το ελληνικό κράτος. Εκ μέρους του κ. Κοτζιά και του υπουργείου Εξωτερικών, η απόλυτος ένοχη σιωπή.
Επανήλθα με δεύτερη ερώτηση στις 28 Ιουνίου του 2017, και είπα αν προτίθεται η ελληνική κυβέρνηση να δώσει άμεσα την ελληνική ιθαγένεια, να δώσει διαβατήρια σε αυτούς τους Έλληνες. Εσείς εδώ προσφέρετε ιθαγένεια στον κάθε αλλαχακμπάρ εισβολέα και ξεχνάτε τους πραγματικούς Έλληνες, όπως είναι οι Έλληνες των Σκοπίων.
Εμείς στην Χρυσή Αυγή από το 1993 με το πρωτοσέλιδο του πρώτου φύλλου της ομώνυμης εφημερίδας μας, γράφαμε ότι δεν συμβιβαζόμαστε, δεν υποχωρούμε. Γράφαμε τότε «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας». Το ίδιο λέμε και σήμερα, δεν παρεκκλίνουμε από την εθνική γραμμή, δεν κάνουμε βήμα πίσω.
Στεκόμαστε αποφασισμένοι και αταλάντευτοι στην εθνική γραμμή και μαζί με τον ελληνικό Λαό εκφράζουμε την φωνή, σήμερα εμείς οι Χρυσαυγίτες, την προσταγή, την φωνή του γέρου του Μοριά στην σημερινή εποχή. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Και να μην εφησυχάζεσθε εσείς του εθνοπροδοτικού δημοκρατικού τόξου, όπως αυτοαποκαλείστε «δημοκρατικό τόξο» ελπίζω κάποτε να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας, σύμφωνα πάντα με την θέληση και το αίσθημα περί δικαίου του ελληνικού Λαού.
Και επειδή στο σημερινό νομοσχέδιο ομιλούμε για την Παιδεία σας θέτω το ερώτημα, ουσιαστικά όχι σ’ εσάς, αλλά στον ελληνικό Λαό που μας ακούει, γιατί εσείς βρίσκεστε σε μια κατάσταση πολιτικής αφασίας ότι και να σας λέμε δεν το καταλαβαίνετε.
Το ερώτημα λοιπόν είναι, δηλαδή, αύριο τα παιδιά μας θα μαθαίνουν στο μάθημα της Γεωγραφίας ότι υπάρχει μια χώρα «Μακεδονία», έστω και «Βόρεια Μακεδονία» που συνορεύει με την Ελλάδα; Είστε με τα καλά σας;
Και νομίζετε ότι με την δουλική σας στάση έναντι των πατρόνων σας, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ με το να τους δώσετε το όνομα, να τους αναγνωρίσετε την γλώσσα, το δικαίωμα στην ιστορική μνήμη, θα εξευμενίσετε τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών; Την αλυτρωτική και επεκτατική διάθεση τους διάθεση; Το αντίθετο, αυτοί θα καλυφθούν πίσω από αυτό και θα γίνουν όχημα είτε των ΗΠΑ, είτε της Τουρκίας στο άμεσο ιστορικό μέλλον για να επεκταθούν έναντι της Ελλάδος.
Ο Λαός μίλησε, λοιπόν, χθες σε 24 πόλεις. Όλη η Ελλάδα έγινε μια Μακεδονία δηλώνοντας ξεκάθαρα «Μην τολμήσετε, και θα περάσετε πάνω από τα πτώματα των Ελλήνων να ξεπουλήσετε το όνομα Μακεδονία. Δεν θα σας αφήσουμε».
Σε ότι αφορά στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο, είμαι υποχρεωμένος να κάνω μια ιστορική αναφορά για να καταλάβουμε πως για το σημερινό κατάντημα της Παιδείας ευθύνεται στο συνταγματικό τόξο από το 1974 μέχρι σήμερα. Κυριάρχησε δυστυχώς στην Παιδεία η χειρότερη μαρξιστική υποκουλτούρα και ξεκίνησε στα χρόνια του αυτοαποκαλούμενου εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και αυτή η κυριαρχία της μαρξιστικής προπαγάνδας κυριαρχεί μέχρι σήμερα. Ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν να θυμίσω ότι εσείς της ΝΔ - δεν είστε άμοιροι ευθυνών- εσείς που ντρέπεστε να χρησιμοποιήσετε τον όρο Δεξιά ή Δεξιός, επί των ημερών σας βγήκε το βιβλίο, το κατάπτυστο βιβλίο της κ. Ρεπούση και είχε την απόλυτη κάλυψη της κας. Γιαννάκου - Κουτσίκου.
Επί των ημερών τους κυριάρχησαν όλοι οι εθνομηδενιστές καθηγητές και γιγαντώθηκε το εθνοδιαλυτικό τους έργο. Σε αντίθεση με εσάς που πλασάρεστε ως συνταγματικά νομοταγείς, είστε στην πραγματικότητα το εντελώς αντίθετο, εμείς οι εθνικιστές είμαστε οι πραγματικοί νομοταγείς και υπερασπιστές του καταστατικού μας χάρτη. Έχετε διαβάσει τι λέει το Σύνταγμα; Το Σύνταγμα στο άρθρο 16 λέει ότι «η Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και την διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες». Εσείς τι κάνετε γι’ αυτό; Εντελώς το αντίθετο. Τηρείτε το Σύνταγμα;
Όχι μόνο διώχνετε τους νέους Έλληνες, όχι μόνο φεύγουν οι Έλληνες στην ξενιτιά με το Μνημόνιο που υποστηρίξατε μαζί Δεξιοί και Αριστεροί, αλλά θέλετε να φτιάξετε την νεολαία, τους νέους Έλληνες, να τους κάνετε υπηκόους και όχι ελεύθερους πολίτες, δημιουργείτε νέες γενιές χωρίς ελπίδα και χωρίς κανένα μέλλον και προοπτική που αναγκαστικά ζουν 12 χρόνια δουλείας – γιατί περί δουλείας πρόκειται – σε μια πνευματική σκλαβιά, σε μια πνευματική ένδεια, σε μια κατάσταση εθνικής αποδόμησης. 12 χρόνια υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Και έχουν δίκιο τα παιδιά να εναντιώνονται στο σχολείο, να εναντιώνονται σε αυτό το σχολείο γκουλάγκ, μαρξιστική φυλακή που έχετε δημιουργήσει αντάμα Αριστεροί και Δεξιοί. Εμείς αυτό το σχολείο θέλουμε να αλλάξουμε, αυτό το σχολείο θέλουμε να κάνουμε και πάλι πρότυπο με γνώμονα την αριστεία και την απαρέγκλιτη τήρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος.
Εσείς στην αίθουσα αυτή που μιλάτε για Παιδεία, πέραν όλων των άλλων, είστε υποκριτές, μεγάλοι υποκριτές και ψεύτες. Ψεύδεστε όταν υπερασπίζεστε τον δημόσιο χαρακτήρα της ελληνικής Παιδείας. Ο Πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, να θυμίσω, ο Αριστερός κ. Τσίπρας, δεν είναι αυτός που στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο; Με τον τρόπο αυτό εκφράζει την αγάπη και την αριστεροσύνη του στον δημόσιο χαρακτήρα της Παιδείας; Και για να μην αδικώ, ο κ. Σαμαράς δεν ήταν αυτός που έστελνε τον γιο του σε ιδιωτικό σχολείο, σε κολλέγιο; Για να μην θυμίσω και την υπόθεση της δύσμοιρης καθηγήτριας που έπεσε θύμα της μνησικακίας και της ραδιουργίας του Αντώνη Σαμαρά. Εμείς οι Εθνικιστές αυτήν την γυναίκα που απολύθηκε από την δουλειά της την καταλαβαίνουμε πολύ καλά. Αλλά και το συστημικό ΚΚΕ, η κ. Παπαρήγα, η συντρόφισσα δεν έστελνε την κόρη της σε αμερικανικό κολλέγιο;
Και μην διαμαρτύρονται οι ΚΚέδες γιατί είναι ο δικός σας γραμματέας, αυτός με το ρόλεξ, ο οποίος ήταν χέρι - χέρι προχθές με την μπουρζουαζία στο Μέγαρο. Αλήθειες λέω, δεν λέω κάτι ξένο, γεγονότα παραθέτω. Δεν ήταν ο δικός μας Γραμματέας μαζί με όλη την σαπίλα αυτού του τόπου. Όπου συγκεντρώνεται αυτή η σαπίλα, ο Κουτσούμπας παίρνει το πρώτο στασίδι. 
Θα καταθέσω στα πρακτικά ένα κείμενο που είναι η συνοπτική παράθεση των απόψεών μας και του προγράμματός μας για την Παιδεία – εσείς λέτε ότι δεν έχουμε πρόγραμμα, αντάμα με τα Μέσα μαζικής εξαπάτησης – τουναντίον έχουμε πρόγραμμα και έχουμε πρόγραμμα που μπορεί να κάνει επανελλήνιση της Παιδείας, να γίνει πάλι Παιδεία ελληνική με την Χρυσή Αυγή, με τους Έλληνες Εθνικιστές. Έχουμε προτάσεις για τους εκπαιδευτικούς, έχουμε προτάσεις για την νέα μορφή σχολείου, για να αλλάξουν όλα τα αρνητικά προγράμματα, όπως επίσης να αλλάξουν και να γραφτούν από την αρχή τα βιβλία, ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν πραγματικά την ελληνική Ιστορία.
Είναι απαράδεκτο να δηλητηριάζουμε τους μαθητές των σχολείων μας με κηρύγματα περί ελληνοτουρκικής φιλίας, όταν τα τουρκάκια μαθαίνουν στα δικά τους σχολεία πως το Αιγαίο είναι «τουρκική λίμνη» ή τα Σκοπιανάκια μαθαίνουν ότι υπάρχει η «Σολούν», όπως λένε την Θεσσαλονίκη, και ότι αυτή η «Σολούν» θα γίνει η πρωτεύουσα του αυριανού μακεδονικού κράτους.
Λέμε στο πρόγραμμά μας, αλλά και εδώ δια ζώσης, ΟΧΙ στους βανδάλους που υπάρχουν στα σχολεία και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Εμείς δεν βλέπουμε με καθόλου καλή διάθεση το ιερό τοτέμ της Αριστεράς που λέγεται πανεπιστημιακό άσυλο. Εμείς θέλουμε να καταρηγθεί το πανεπιστημιακό άσυλο. Το Πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος πολιτικής προπαγάνδας και δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν τέτοιο, δεν λειτουργεί πουθενά στον κόσμο έτσι. Είναι χώρος έρευνας, μάθησης και πολιτισμού. Η πολιτική δραστηριότητα στο Πανεπιστήμιο δεν έχει καμία δουλειά, όπως δεν έχουν καμία δουλειά και οι φοιτητικές πολιτικές παρατάξεις.
Κύριε Πρόεδρε, κλείνω και λέγω τούτο: «Η Παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει», είχε πει ο φιλόσοφος Σωκράτης, ο μέγας Σωκράτης, δηλαδή με απόδοση στα νέα ελληνικά «η μόρφωση, η παιδεία, όπως ακριβώς μία εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά».
Αυτό πιστεύουμε εμείς οι Εθνικιστές. Εμείς παραμένουμε πιστοί και σύμφωνοι με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού στα ιδανικά που στήριξαν το Έθνος μας χιλιάδες χρόνια τώρα.
Στην Πατρίδα, στην Πίστη, στην Οικογένεια. Εμείς δεν απεμπολούμε έναντι οποιουδήποτε τιμήματος αυτά τα ιδανικά, είτε αυτό είναι κυβερνητική θέση – το λέω για εσάς τους Αριστερούς – είτε αυτό λέγεται  πρόσκληση στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ – και το λέω για σας τους φιλελέ.
Ο δικός σας ο αρχηγός της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης από σήμερα έως τις 10 του μηνός θα είναι χέρι - χέρι στο Τορίνο, στην φετινή συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ με τον σφαγέα της Κύπρου Χένρι Κίσινγκερ και με όλη την συμμορία των λαμογιών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Συγχαρητήρια στην πατριδοκάπηλη «Δεξιά» ΝΔ.
Εμείς στη Χρυσή Αυγή, όσο και να σας πονάει θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εθνική Παιδεία και πιστεύουμε ότι η Παιδεία είναι υποχρέωση του κράτους και μόνο του κράτους, ενός Εθνικού Κράτους, υποχρέωση του κράτους είναι η διαπαιδαγώγηση των νέων Ελλήνων. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, για την Οργάνωση της Νεολαίας, μιας Νεολαίας Εθνικής προς ανώτερους σκοπούς».