Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έκανε ο Κοτζιάς, Υπόγραψε "συμφωνία" με τους σκοπιανούς παραχωρώντας την Ιστορία μας και τον Πολιτισμό μας σε ένα συνονθύλευμα εθνοτήτων και φατριών. Οι εαμοβούλγαροι που εκδιώχθηκαν από την Μακεδονία και την Θράκη επέστρεψαν και τέλειωσαν την προδοσία που άρχισαν πριν 74 χρόνια.
Ξεχνούν όμως ότι όπως τότε έχασαν τον συμμοριτοπόλεμο, παρ' όλο που συμμάχησαν με τους βούλγαρους, έτσι και τώρα θα συντριβούν πανηγυρικά. Οι Έλληνες όπως δεν ανέχθηκαν την ένοπλη ανταρσία των κομμουνιστών πριν 74 χρόνια, έτσι και τώρα δεν θα ανεχθούν καμμία διπλωματική ανταρσία. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία με όποιο κόστος!
Κωνσταντίνος Χ.

Σφοδρή επίθεση Εθνικού Ιεράρχη Αμβρόσιου σε Τσίπρα για την προδοσία της Μακεδονίας: Σε τι Θεό πιστεύεις;

Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει πλέον ξεφύγει από τα πλαίσια της λογικής και της σύνεσης. Έδωσαν το δικαίωμα σε κάθε τυχοδιώκτη που δηλώνει "πρόσφυγας" να εισέρχεται εντός της Ελληνικής επικράτειας και να αλωνίζει. Έδωσαν το δικαίωμα στους "ευπαθείς" να κλέβουν και να παρανομούν, στήνοντας πάγκους παρεμπορίου και πουλώντας λαθραία προϊόντα. Έδωσαν το δικαίωμα στους λαθρέμπορους όπλων και ναρκωτικών να ζουν σαν βασιλιάδες, αφού οι μπίζνες πάνε καλά και δεν τους ενοχλεί κανείς. Όποιος τυχόν παραπονεθεί ή αντιδράσει "βαφτίζεται" νεοναζί, φασίστας, ακροδεξιός και στοχοποιείται από τους παρακρατικούς μηχανισμούς τους. Η κανονικότητα γι' αυτούς είναι η ατιμωρησία, η ασυδοσία, η ανωμαλία και η καταστροφή οτιδήποτε κανονικού και φυσιολογικού. Γκρεμίζουν την κοινωνία από τα θεμέλιά της. Αυτό το διεφθαρμένο καθεστώς είναι το δηλητήριο στις ζωές μας και η Χρυσή Αυγή είναι το αντίδοτο.
Ηλίας Λ.

Τους διώχνουν από παντού: Ανεπιθύμητοι οι Σύριζα - Ανέλ για τους Σαρακατσαναίους!

Παρακολουθώντας τα ΜΜΕ και την γραμμή που εναγωνίως προσπαθούν να περάσουν στον Ελληνικό λαό ότι όλα βαίνουν καλώς και πέτυχαν μια καλή συμφωνία με τους σκοπιανούς με ξεπερνάει. Συμφωνία κάνεις με κάποιον που έχει ένα διαπραγματευτικό μέσο. Τι διαπραγματευτικό μέσο έχουν οι ξυπόλυτοι σκοπιανοί που με βία μετρούν δύο εκατομμύρια πληθυσμό, ο οποίος είναι ανομοιογενής; Πάνω από το 70% της οικονομικής δραστηριότητας στα Σκόπια είναι Ελληνικές επιχειρήσεις. Γιατί το υπουργείο εμπορίου δεν πιέζει τους Έλληνες επιχειρηματίες να πιέσουν τους σκοπιανούς; Για ποιο λόγο δεν κλείνουν τα σύνορα με τα Σκόπια; Τί χρωστάμε στους σκοπιανούς και δεν το ξέρουμε; Γιατί μια ζωή σκύβουμε το κεφάλι στους πουθενάδες; Όταν μας απαντήσουν όλα αυτά τα ερωτήματα, τότε θα σκεφτούμε αν θα αλλάξουμε την ψήφο μας. Μέχρι τότε Χρυσή Αυγή δαγκωτό!
Μ.Ι.

Σκληρή ανακοίνωση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ: «Προδότες και εφιάλτες οι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς»