Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Μετά από δύο σχεδόν χρόνια αριστερών μνημονίων ο Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι με την αύξηση των φόρων και των εισφορών, που επέβαλλε η κυβέρνηση του, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οδηγούν στον αφανισμό την μεσαία τάξη, που επί δεκαετίες είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας κι οικονομίας. Μια πολιτική αντίγραφο των προκατόχων τους, ΝΔ και Πασόκ. Αυτοί που σήμερα παριστάνουν τους σωτήρες και μας λένε ότι έχουν «μίγμα μέτρων» που θα οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη, ζητώντας από τους Έλληνες να τους προτιμήσουν. Σε όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες της δεξιάς και της αριστεράς οι Έλληνες απαντούν. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Τ.Λ.


Επιτέλους αν δεν συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας ως πολίτες και δεν αντισταθούμε συντεταγμένα υποστηρίζοντας την μόνη πολιτική δύναμη που για όλους εμάς δίνει τις μάχες στη βουλή, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν θα δούμε πλέον λευτεριά. Δυστυχώς οι πολιτικοί του ''αντισυνταγματικού τόξου'' δεν εξυπηρετούν τα δικαιώματα των Ελλήνων αλλά αντίθετα οδήγησαν και οδηγούν  τη χώρα στην καταστροφή και την προδοσία.  Πότε ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός έφεραν ευημερία στους πολίτες;
Μήπως πρέπει να αλλοιώσουμε την Ιστορία ή να ξεχάσουμε τους αληθινούς πατριώτες και να θυμόμαστε τους αληθινούς συμμορίτες που εγκωμιάζουν σύσσωμοι όλοι οι πολιτικοί και δήθεν προοδευτικοί; Καθένας από εμάς που αισθάνεται Έλληνας ελεύθερος πολίτης με εθνικό φρόνημα και ψυχή πρέπει παντού να φροντίζει να θυμίζει  την Ιστορία μας σε όσους νεοέλληνες την ξεχνούν και να παλεύει για δικαιοσύνη και αξιοκρατία.  Δεν είναι τα υλικά αγαθά τα μόνα μέσα που μας στέρησαν οι ανθέλληνες μνημονιακοί.
Μας στέρησαν το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο και την αλήθεια, μας θέλουν υποταγμένους, δουλοπρεπείς και ραγιάδες υποτακτικούς. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν σκύβουμε το κεφάλι δεν κλείνουμε τα αυτιά μας δεν ενστερνιζόμαστε τα ήθη και έθιμα που μας πλασάρουν. Είμαστε θεματοφύλακες της φυλής μας με χρέος ιερό και θα είμαστε παρόντες με ψηλά τη σημαία μέχρι, να δικαστεί να φυλακιστεί και ο τελευταίος κλέφτης, απατεώνας, ψεύτης πολιτικός, δημόσιος λειτουργός και εντολοδόχος που μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση.
Αγγελική Γ. -Α.


Νομίζουν, πως με δολοφονικές επιθέσεις και με τρομοκρατία, θα σταματήσουν την μόνη-πραγματικά-σήμερα στη χώρα αντιμνημονιακή δύναμη, που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της χώρας, την Χρυσή Αυγή. Προσπαθούν οι ένοχοι να εξουδετερώσουν με κάθε τρόπο και μέσο, κάθε αντίθετη δράση και φωνή, ιδεολογική πατριωτική αγωνιστική. Αποδεικνύονται ανήμποροι όμως στην πράξη, να σταματήσουν με μολότοφ και με τρομοκρατία τον οποιονδήποτε αντιδρά στις εθνοκτόνες μνημονιακές πολιτικές τους. Προστατεύονται βέβαια από το υψηλό επίσημο μνημονιακό καθεστώς.
Νομίζουν, πως με μολότοφ, με φθορές και με τρομοκρατία θα σταματήσουν την έμπρακτη εθνική πατριωτική αντίσταση. Οφείλουν όμως να ξέρουν, πως αδυνατούν σε αυτό όλο και περισσότεροι Έλληνες αναγνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή μάχεται για τα συμφέροντα τους ενάντια σε μνημόνια και λαθρομετανάστευση.
Σ.Μ.