Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Επιστολή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου σε Κοτζιά: Παράνομος ο αποκλεισμός του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης από την ενημέρωση για το Σκοπιανό

Ο Κοτζιάς και η ανθελληνική συγκυβέρνηση που εκπροσωπεί, αποκλείει και πολεμά με κάθε μέσο την Χρυσή Αυγή γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στα εθνοπροδοτικά τους σχέδια.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά:

 Αθήνα, 30 Μαρτίου 2018
Προς τον Αξιότιμο Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά
Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων χθες είχατε επικοινωνία με τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, ώστε να οριστικοποιήσετε συναντήσεις την ερχόμενη εβδομάδα για να τους ενημερώσετε για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας του γειτονικού κράτους των Σκοπίων.
Από τις συναντήσεις αυτές με τους Πολιτικούς Αρχηγούς για ακόμη μια φορά για ένα μείζον εθνικό θέμα έχετε αποκλείσει εμένα, τον επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.
Θεωρώ πως είναι υποχρέωσή σας και Συνταγματική επιταγή (Άρθρο 4: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου», «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις») να μην με αποκλείσετε από τις συναντήσεις για το Εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας, καθώς εκφράζω την βούληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, όπως αυτή εκδηλώθηκε με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Επιπλέον, σύμφωνα με το άρθρο 6, παρ. 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: «παν πρόσωπον κατηγορούμενον επί αδικήματι τεκμαίρεται ότι είναι αθώον μέχρι της νομίμου αποδείξεως της ενοχής του».
Συνεπώς δεν υπάρχει δικαιολογία για την αντισυνταγματική απαγόρευση κατάθεσης από πλευράς μου της ομόθυμης βούλησης του Ελληνικού Λαού πως δεν αποδέχεται οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με την λέξη Μακεδονία σε οποιαδήποτε γλώσσα στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων.
Μετά Τιμής
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματεύς Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή