Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πανικός στους πολιτικάντηδες: Ετοιμάζουν «έξωση» της Χρυσής Αυγής από την Βουλή για να σωθούν!

Πλησιάζει η συνδιάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και η αντίστοιχη συνεδρίαση της «Επιτροπής Δεοντολογίας» της Βουλής, προκειμένου να αποφασίσει το «τι μέλλει γενέσθαι» σχετικά με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στην Βουλή ύστερα από προκλήσεις και συνεχείς ύβρεις του συριζαίου Ξυδάκη προς τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό.
Σε αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», αναφέρονται τόσο οι λόγοι, όσο και οι κοινοβουλευτικοί τακτικισμοί που κυοφορούνται στους διαδρόμους των κομμάτων της ρεμούλας και της μίζας, προκειμένου – δεν το κρύβουν – να καμφθεί η Χρυσή Αυγή. Ναι, το ζητούμενο της Επιτροπής Δεοντολογίας και της Διάσκεψης των Προέδρων δεν είναι αυτό καθ’ αυτό το επεισόδιο (αν ήταν θα έπρεπε πρωτίστως να τιμωρήσουν τον Ξυδάκη για την με ύβρεις απόπειρας διακοπής της ομιλίας του Συναγωνιστή Λαγού), αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η απήχησή της στον Ελληνικό Λαό.
Χαρακτηριστική είναι η φράση που χρησιμοποιεί η εφημερίδα σχετικά με το ζήτημα: «Κάθε φραστικό επεισόδιο εντός του Κοινοβουλίου γίνεται βίντεο προπαγάνδας από τους χρυσαυγίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις συγκεντρώσεις για να δείξουν ότι είναι οι πατριώτες μαχητές εναντίον των προδοτών πολιτικών». Για να είμαστε δίκαιοι, η φράση αυτή δεν ανήκει στην εφημερίδα, αλλά σε «κοινοβουλευτική πηγή», όπως αναφέρουν. Δηλαδή την είπε «ανώνυμος πολιτικάντης»…
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο σχεδιασμός των πολιτικάντηδων, είναι η επίκληση των διατάξεων του Κανονισμού, οι χρηματικές ποινές και η αποβολή βουλευτών από τις Συνεδριάσεις για ζητήματα που μέχρι χθες ήταν στην ημερήσια διάταξη του Κοινοβουλίου, δηλαδή η εκτόξευση κάποιου χαρακτηρισμού. Επιπλέον, θα χρησιμοποιηθεί η ομοβροντία ποινικών διώξεων για αυτούς τους χαρακτηρισμούς, με βάση τον αντιρατσιστικό, όπως σημειώνει η εφημερίδα ενθυμούμενη τα όσα έγιναν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων με τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη και τον βουλευτή του Ερντογάν, Μουσταφά. Κοίτα να δεις που οι πολιτικάντηδες θα ενταχθούν στον… αντιρατσιστικό, προφανώς ως "ευπαθής κοινωνική ομάδα".
Βεβαίως, όλα αυτά θα ισχύουν μονάχα για τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν είδαμε, άλλωστε, να τιμωρείται ο Γεωργιάδης όταν αποκαλούσε τον Πολάκη «πολλά βαρύ και κότα» ή όταν ο Καμμένος έλεγε στον Γεωργιάδη ότι είναι «στα τέσσερα». Ούτε, βεβαίως, είδαμε να τιμωρείται (στο συγκεκριμένο περιστατικό) ο Ξυδάκης, ο οποίος είπε στον Συναγωνιστή Λαγό ότι… ξεπούλησε την Κύπρο όταν ήταν… 2 χρονών.
Εκτός των παραπάνω, βεβαίως, υπάρχουν και απόψεις πιο… ακραίες που κάνουν εμφανή τον τρόμο των πολιτικάντηδων εμπρός στην άνοδο της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδος (διακριτικά αφήνοντας εκτός τα ονόματα που βρίσκονται πίσω από αυτές τις προτάσεις), «οι πλέον τολμηροί συνδέουν τον εμπλουτισμό του κατηγορητηρίου σε βάρος της Χρυσής Αυγής με την διαδικασία ανακήρυξης των υποψηφίων από τον Άρειο Πάγο», δηλαδή οι πολιτικάντηδες να ορίζουν ποιος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Τόση δημοκρατία δεν βιώνουν ούτε οι υπήκοοι του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Όμως, το μυστικό σε όλα αυτά είναι γιατί δεν τα έχουν κάνει ήδη όλα αυτά και προς τι όλη η σκέψη. Την πλειοψηφία την διαθέτουν αναντίρρητα, τις δικτυώσεις τους σε όλα τα πεδία τις έχουν. Γιατί δεν προχωράνε; Και πάλι μία «κοινοβουλευτική πηγή» της εφημερίδας μας πληροφορεί ότι τους φοβίζει ο ισχυρισμός ότι «ο Λαός μας έβαλε στη Βουλή και οι “προδότες” μας βγάζουν από την πίσω πόρτα».
Τους φοβίζει, δηλαδή, το να καταλάβει ο Λαός το σκεπτικό πίσω από τις πράξεις τους. Τους φοβίζει η Αλήθεια και η Χρυσή Αυγή!
Διαβάστε επίσης: Τρέμει το Σοβιέτ της βουλής: Πρόταση για προσωρινό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις!