Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Μη νομίζουν ότι με το σκάνδαλο Novartis θα ξεχάσουν οι Έλληνες την Μακεδονία”

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018“Μας έκανε εντύπωση προηγουμένως όταν μίλησε ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή είπε -ήσασταν εδώ και το ακούσατε όλοι- χαρακτηριστικά: «Αυτούς που εγώ τους κυνήγησα». Ποιος μας κυνήγησε, λοιπόν; Η δικαιοσύνη ή ο Σαμαράς; Αποφασίστε, γιατί βγαίνετε και λέτε για τη δικαιοσύνη! Καμιά δικαιοσύνη! Μια πολιτική σκευωρία ήταν! Και δήλωσε, επίσης, προ ημερών ότι δεν υπάρχει στον κόσμο δημοκρατία που να δέχεται να δικάζονται πολιτικοί με στημένους ανώνυμους. Η δημοκρατία η δική του με εμάς κατηγορούμενους.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Παναθηναϊκάκιας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο Παναθηναϊκάκιας… Έχει έλθει η δικογραφία στη Βουλή, αλλά η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος του κ. Καμμένου δεν την φέρνει προς εξέταση. Η δικογραφία έχει έλθει εδώ. Περιμένουμε…”
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΘΑΡΣΗ
“Με τον τρόπο αυτό, όπως δήλωσε στις εφημερίδες ο κ. Σαμαράς, γίνεται προσπάθεια εξοντώσεως των πολιτικών αντιπάλων με στημένες δίκες. Επίσης, είχαμε και τη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, Αντιπροέδρου τότε της κυβερνήσεως, ο οποίος είπε ότι καθίσταται πλέον επισήμως σαφές ότι οι τρεις ανώνυμοι μάρτυρες εξετάστηκαν χωρίς να έχουν προηγουμένως χαρακτηριστεί ως προστατευόμενοι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος. Τι διαφορετικό συνέβη με τη Χρυσή Αυγή; Αυτό ακριβώς το πράγμα. Γιατί παραπονείσθε, λοιπόν; Υφίστασθε ακριβώς αυτά τα οποία κάνετε. Εμείς, σαν Χρυσή Αυγή, ψηφίζουμε υπέρ της συστάσεως Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής χωρίς ανώνυμους, όμως, μάρτυρες και ελπίζουμε πραγματικά σε μία κάθαρση.
Έγραψε προ ημερών η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ότι δύο μεγάλα θέματα μονοπωλούν τη δημοσιότητα: Το Μακεδονικό και το σκάνδαλο Novartis. Το Μακεδονικό μας γυρίζει ολοταχώς στο κλίμα του 1992 και ο τρόπος που έκλεισε το σκάνδαλο Novartis μας γυρίζει στο 1989. Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε και το 1989 και το1992. Το 1989 έλεγαν στις πλατείες, «Οι κλέφτες να πάνε φυλακή και κάθαρση». Και δεν πήγε κανένας κλέφτης φυλακή και δεν έγινε καμία κάθαρση. Και το 1992 με τα συλλαλητήρια, προδόθηκε ένας ολόκληρος λαός, προδόθηκε το όνομα της Μακεδονίας με μια πονηρή, ενδιάμεση συμφωνία, που βγαίνει σήμερα η Κυβέρνηση και λέει, «Δεν θα δώσουμε εμείς τον όρο «Μακεδονία», τον έχετε δώσει εσείς».
Η Χρυσή Αυγή δηλώνει από το επίσημο αυτό Βήμα ότι δεν θα προδώσει τη θέληση του έθνους μας και στον τομέα της ηθικής καθάρσεως του πολιτικού βίου, αλλά και στο ζήτημα της Μακεδονίας μας όπου δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει καμία παραχώρηση.”
“ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ...”
“Βγήκε ο κύριος Πρωθυπουργός και έκανε μια δήλωση αμέσως μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος. Είπε: «Μήπως ορισμένοι, γνωρίζοντας πολύ καλά τι έρχεται, έσπευσαν να αλλάξουν τις πάγιες θέσεις τους μπας και βρουν κάλυψη στους ετερόκλητους όχλους των συλλαλητηρίων;». Ετερόκλητος όχλος οι εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων με τις Γαλανόλευκες που φωνάζανε για πίστη, πατρίδα, ελευθερία; Αν φωνάζαν για την Κούβα, τη Νικαράγουα, τον Τσε Γκεβάρα, δεν θα ήταν όχλος, θα ήταν… λαός!
Αυτόν τον λαό φοβήθηκε, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός και έτσι ξαφνικά, μία μέρα μετά το συλλαλητήριο του Συντάγματος, -και εδώ στο θέμα οπωσδήποτε υπάρχει πονηρή μεθόδευση- ήλθε το σκάνδαλο Novartis. Και μας είπαν ότι κατέθεσε την 4η Φεβρουαρίου ο τελευταίος μάρτυρας και γι’ αυτό προέκυψε. Όχι, δεν το πιστεύουμε. Όμως, μη νομίζουν ότι με το σκάνδαλο Novartis, με την υπόθεση Novartis, με όποια υπόθεση και να φέρουν, θα ξεχάσει ο ελληνικός λαός το θέμα της Μακεδονίας. Το μήνυμα που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, το Ντίσελντορφ, τη Νέα Υόρκη, όπου θα γίνει εντός των προσεχών ημερών μια μεγάλη διαδήλωση, είναι -και ας γίνει σαφές στην Κυβέρνηση- το εξής: Το όνομα της Μακεδονίας δεν πουλιέται, δεν παραδίδεται!
Και οι κύριοι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας να δεσμευθούν ότι αν γίνουν κυβέρνηση, θα διακόψουν τις διπλωματικές σχέσεις με τα Σκόπια εάν έχουν τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία τους. Γιατί ακούμε γενικότητες. Δεν ακούμε συγκεκριμένα πράγματα. Ο κ. Κουμουτσάκος είπε, «Δεν θέλουμε ονομασία που δεν θα είναι αρεστή στον λαό». Δεν άκουσα ξεκάθαρα να λέτε, «Δεν θέλουμε το όνομα Μακεδονία». Μακάρι να το πείτε και θα είμαστε σε αυτό το θέμα σύμφωνοι.”
ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ΦΙΛΙΑΣ”
“Μέσα σε όλα αυτά, μεγάλη η τουρκική απειλή. Είδαμε τις νέες προκλήσεις στα Ίμια, στο Οικόπεδο 3 της κυπριακής υφαλοκρηπίδας. Για το θέμα των Ιμίων βγήκε η Αμερική και έκανε μία επίσημη ανακοίνωση -το State Department- στην οποία αναφέρει ότι «Η Τουρκία και η Ελλάδα διαθέτουν από καιρό εδραιωμένες διπλωματικές οδούς για την αντιμετώπιση των θεμάτων στο Αιγαίο. Ενθαρρύνουμε όλα τα μέρη να λάβουν μέτρα για την αποκλιμάκωση της καταστάσεως». Και όλα αυτά, όταν έρχεται στο φως η συμφωνία του Σημίτη του 1996, η οποία λέει, όχι σημαίες, όχι πλοία, όχι Σώματα Στρατού, αλλά ούτε και άνθρωπος να πατήσει στα Ίμια. Ντρέπομαι σαν Έλληνας που δεν μπορεί ένας Έλληνας να πάει στα Ίμια και να βάλει μια Ελληνική Σημαία!
Είναι ντροπή αυτό το πράγμα! Όπως είναι ντροπή να είναι είκοσι χρόνια το casus belli, η απειλή πολέμου και να μην έχει προσφύγει η Ελλάδα στον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών. Η Τουρκία μας απειλεί. Είναι δεδομένο. Αυτό, όμως, δεν το βλέπει ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον σταθμό ALPHA είπε: «Λέω στον Ερντογάν, ο Αλλάχ μας έριξε εδώ. Θα ζήσεις μαζί μας ειρηνικά, όπως λέει το Κοράνι ή θα δημιουργείς προβλήματα». Πρώτα από όλα, θα έπρεπε να ξέρει ο κ. Κοτζιάς ότι δεν μας έβαλε ο Αλλάχ εδώ, αλλά μια μογγολική επιδρομή, η οποία κρατά σε πόλεμο το έθνος μας κατά των Τούρκων χίλια ολόκληρα χρόνια. Από το Μαντζικέρτ μέχρι τα Ίμια πολεμάμε την τουρκική απειλή.
Και βεβαίως, είναι αστείο να λέγεται ότι είναι ειρηνικό το Κοράνι. Ποιο; Το Κοράνι, που με το Κοράνι ξεκίνησαν από μια έρημο της Ασίας, από μια έρημο της Αραβίας και έφτασαν ως τα Πυρηναία και ως τις πύλες της Βιέννης. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για μια υπερήφανη Πατρίδα. Αγωνίζεται για να πάνε -αν υπάρχουν- κλέφτες στη φυλακή, αγωνίζεται, όμως, και για μια υπερήφανη Ελλάδα πέρα από το δόγμα της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, που είναι μια μεγάλη και θανάσιμη απάτη. Ο Ελληνισμός στο θέμα της Μακεδονίας είναι ξεκάθαρος. Δεν θα αφήσει να περάσουν τα εθνομηδενιστικά σχέδια. Θα αντισταθεί. Ό,τι και να ψηφίσετε, θα το πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας!
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή