Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Απήγαγαν οι τούρκοι 2 Έλληνες στρατιωτικούς εντός ελληνικού εδάφους και δεν μιλάει κανείς! Τι κάνει ο Καμμένος; Μόνο να φοράει τις βατραχοπουλάδες και να μας ξεφτιλίζει σαν έθνος ξέρει; Γιατί δεν είχε δοθεί εντολή για επιφυλακή στις μονάδες της παραμεθόριου; Δεν γνωρίζει η ηγεσία ότι επίκειται θερμό επεισόδιο από την ημέρα που η Ελλάδα έδωσε άσυλο στους τούρκους στρατιωτικούς που αυτομόλησαν μετά το πραξικόπημα; Δεν είναι πυρηνική φυσική, ένα και ένα κάνουν δύο. Μετά απορούν γιατί ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή. Όλοι την Δευτέρα στην συγκέντρωση!
Ν.Π.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πέρασαν σε τουρκικό έδαφος οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί ή αιχμαλωτίστηκαν εντός Ελληνικής επικράτειας;

Η «δημοκρατία» τους καλά κρατεί. Αφού ο λαός σούταρε τον Κουβέλη και το απόκομμά του από το παράθυρο με την ψήφο του στις ευρωεκλογές του 2014, ο Κουβέλης επιστρέφει το 2018 ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός!  Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους, με το ζόρι και σε όποιον αρέσει. Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης ο "σύντροφος". Ελπίζω σύντομα να έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε να τους γκρεμίσουμε και να αναλάβουμε τα ηνία της Πατρίδας μας. Ζήτω η Νίκη!
Ελένη, Λαύριο

Εφημερίδα “Καρφί”: Όλα συνηγορούν στην αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής

Οι Έλληνες είμαστε υπό διωγμό! Μέσα στην ίδια μας την χώρα, όπως και στην τουρκοκρατία, όπως και στην κατοχή. Έλεγε η συριζαία ότι η Χρυσή Αυγή θα μας πάει πενήντα χρόνια πίσω, αλλά αυτοί κατάφεραν και μας έχουν πάει πεντακόσια. Ανοιχτά τα σύνορα, ο στρατός με την ουρα στα σκέλια, η αστυνομία τα ίδια, οι κουκουλοφόροι αλωνίζουν, οι λαθρομετανάστες και οι πρεζέμποροι τα ίδια. Στην Ελλάδα του 2018 αν δεν είσαι παραβατικός, δεν έχεις μέλλον... Μόνη αληθινή ελπίδα η Εθνική Αντίσταση της Χρυσής Αυγής εναντίον όλων. Συνεχίστε τον Αγώνα και εμείς μαζί σας!
Π.Ο.

Τσίπρας και Καμμένος ήξεραν από το μεσημέρι της Πέμπτης για την αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτών και το έκρυβαν από τον Ελληνικό Λαό!