Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Υποκριτικό άρθρο Μητσοτάκη για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών - Συνεχίζει να καλύπτει τους απατεώνες του κόμματός του

Ολάκερο άρθρο έγραψε ο Μητσοτάκης για να μας μιλήσει για τις «προτάσεις» του για αναθεώρηση του περιβόητου άρθρου 86, ήτοι του περιβόητου νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ο Μητσοτάκης, λοιπόν, στο άρθρο του κάνει λόγο για μετατροπές του άρθρου, αλλά δεν μας λέει για την δίωξη των δικών του υπουργών, οι οποίοι κλαψουρίζουν και κρύβονται πίσω από το συγκεκριμένο άρθρο, κλαίγοντας ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.
Ούτε αναφέρεται σε παλαιότερα σκάνδαλα της ΝΔ, που κατέληξαν με μία ψηφοφορία στην Βουλή και τους υπουργούς να κρύβονται πίσω από τις ασυλίες τους.
Συνεπώς, οι όποιες προτάσεις Μητσοτάκη ήδη βρίθουν βαθύτατης υποκρισίας, εκτός και αν με κάποιο τρόπο αναγκάσει τους νεοδημοκράτες απατεώνες να στοιχηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Από κει και πέρα, απλώς για να αναφέρουμε τυπικά τις προτάσεις, αυτές περιλαμβάνουν την επίκληση της ασυλίας από τον βουλευτή ή τον υπουργό, δηλαδή επί της ουσίας μεταβιβάζουν το πολιτικό κόστος της παραγραφής από το πολιτικό σύστημα στα μεμονωμένα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Κοινώς, πομφόλυγες μητσοτακαίικες...
Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την βούληση να αναμετρηθεί πραγματικά με την κλεπτοκρατία που ταλανίζει την Πατρίδα μας. Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που η κλεπτοκρατία (συμπτωματικά τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ άτομα που απαρτίζουν το σκάνδαλο Novartis) φρόντισε να ξεκινήσει την άθλια πολιτική δίωξη εναντίον για να προλάβει καταστάσεις.