Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς και θα ήταν για γέλια, ενώ στην πραγματικότητα είναι για κλάματα. Ο ευτραφής Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Άμυνας των ανοικτών συνόρων του Τσίπρα, φοράει την στολή παραλλαγής του Ελληνικού Στρατού με πουλάδες των ΟΥΚ και των ομάδων Ανορθόδοξου Πολέμου την ώρα που οι τούρκοι θεωρούν τα Ίμια δικό τους έδαφος. Είναι πραγματικά τραγικό γιωτάδες, βυσματίες, προδότες και ανθέλληνες να φορούν την Στολή παραλλαγής που κάποιοι έχυσαν το αίμα τους και έδωσαν την ζωή τους γι΄ αυτήν.
Ο Καμμένος διαπράττει το ποινικό αδίκημα της αντιποίησης αρχής και δεν έχει βρεθεί ένας Εισαγγελικός Λειτουργός να του πει τι κάνεις εκεί ρε καραγκιόζη, την στιγμή που πριν τέσσερα χρόνια βρέθηκαν πρόθυμοι εισαγγελείς να κυνηγήσουν την Χρυσή Αυγή με έωλα στοιχεία. Και κάτι τελευταίο για τον άθλιο υπουργό. Ψηφίζω με υπερηφάνεια το κόμμα που έστειλε στην ευρωβουλή δυο λεβέντες Έλληνες Στρατηγούς και όχι μια βουλγάρα καθαρίστρια. Ψηφίζω το κόμμα που τίμησε τον Ελληνικό Στρατό όσο κανείς και δεν υποχρέωσε τους Έλληνες στρατεύσιμους Αξιωματικούς και οπλίτες να ταΐζουν και να περιθάλπουν τους εχθρούς της Ελλάδας, τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Για τον Καμμένο οι Απόκριες δεν θα τελειώσουν ποτέ!
Με Τιμή Γιάννης Κ.Π., Αθήνα

Καταρρέουν τα γελοία επιχειρήματα του σκευωρού Σαμαρά περί μη εμπλοκής του στο σκάνδαλο Novartis

Στην μαρτυρική Καστοριά, η οποία πλήρωσε με το αίμα των παιδιών της τον φόρο στους κομμουνιστοσυμμορίτες δεν θα μπορούσε να μην ασφυκτιούσε από κόσμο η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Ας έχουν στο νου τους οι τοπικοί άρχοντες αλλά και αυτοί μου μένουν στην πρωτεύουσα πως η δύναμη των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ικανή να τους συντρίψει και πως δεν χαμπαριάζουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες ούτε από αστυνομοκρατία ούτε και από την κόκκινη τρομοκρατία. Για εμάς, η Μακεδονία είναι Ελλάδα και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να στηρίξουμε τον ανευ όρων Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία της Χρυσής Αυγής.
Σταμάτης, Καστοριά

Ύστατο χαίρε στον Μανιάτη Εθνικό Αγωνιστή Μάνο Μανωλάκο

Έχει περάσει τόσος καιρός από την ημέρα που έσκασε το σκάνδαλο με την NOVARTIS και καμία σύλληψη δεν έχει γίνει. Αντιθέτως βλέπουμε αίφνης την πολιτική ανάσταση του Αντώνη Σαμαρά όπου μπορεί να περιφέρεται ανενόχλητος. Μήπως τελικά οι διασυνδέσεις του τον κρατάνε έξω; Και φυσικά δεν εννοώ μόνο τις διασυνδέσεις του στην Δικαιοσύνη αλλά και αυτές που κάθονται πίσω από τα έδρανα των υπουργών. Μήπως τελικά, όλο αυτό, ήταν μια φούσκα που συννενοήθηκαν και οι δύο πλευρές ώστε να ξεχαστεί το Μακεδονικό; Δηλαδή σαν να τους βλέπω: Αντώνη θα πω για NOVARTIS γιατί αρχίζει και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Εντάξει Αλέξη και εμάς τα ποσοστά μας είναι ψιλοχαμηλά, θα σου κάνω μήνυση για να κερδίσω τις εντυπώσεις και μπας και ανέβουμε κανένα 2%...
Κ.Κ.

Εθνικισμός: Για την Τιμή και την Αξιοπρέπεια ενός Λαού