Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Συνέντευξη Συναγωνιστών Κ. Μπαρμπαρούση και Π. Ηλιόπουλου στην “Εθνικιστική Φωνή” - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκαν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, όπου μίλησαν για την πολιτική επικαιρότητα και κυρίως για τα εθνικά θέματα.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια το πραγματικό μνημονιακό της πρόσωπο, μέσα από πλειστηριασμούς και εξώσεις, με περικοπές στις συντάξεις και με την επιβολή αβάσταχτης φορολογίας για τους Έλληνες πολίτες. Ακόμα χαρακτήρισε ως τραγελαφική την πρόθεση του υπουργού Δημοσίας Τάξης Τόσκα για την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας με αλλοδαπούς.
Στην συνέχεια, ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης μίλησε για την απαράδεκτη στάση του υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά όσον αφορά την ονομασία των Σκοπίων, υπενθυμίζοντας τα λόγια του μεγάλου Ίωνος Δραγούμη, ότι «αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει». Παράλληλα, πέρα από την προκλητικότητα των Σκοπίων, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μίλησαν και για την εξίσου προκλητική στάση άλλων όμορων κρατών, όπως η Τουρκία και η Αλβανία.
Πέρα από τα παραπάνω, οι Συναγωνιστές φρόντισαν να θίξουν την κατάσταση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ενός κόμματος με ιστορία σκανδάλων, όπου η υπόθεση Novartis αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, ώστε να αποκαλυφθεί η αδιαφάνεια του συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος.