Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ωμή παρέμβαση Τσίπρα στην Δικαιοσύνη: Ανομία δεν είναι τα Εξάρχεια και οι παρακρατικοί - Ανομία είναι μόνο η Χρυσή Αυγή!

Πάλι στο στόμα του έπιασε την Χρυσή Αυγή ο Τσίπρας σε μία προφανή προσπάθεια τόσο να σπιλώσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όσο πολύ περισσότερο να πιέσει και να κατευθύνει την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Βουλή περί… νόμου και τάξης ο Τσίπρας δήλωσε πως ανομία δεν είναι τα Εξάρχεια, αλλά «τα τάγματα της Χρυσής Αυγής», βάζοντας μάλιστα στην ίδια πρόταση εμπόρους ναρκωτικών και άλλες κατηγορίες. Παράλληλα, βέβαια, χρησιμοποίησε και τα γνωστά fake news του Σύριζα, φέρνοντας και πάλι στην επικαιρότητα την πλαστή δήλωση Μητσοτάκη στο Politico, για την οποία πολύ μελάνι χύθηκε, αλλά ολόκληρη την δημοσίευσε μονάχα η Χρυσή Αυγή.
Ανομία, λοιπόν, για τον Τσίπρα δεν είναι τα Εξάρχεια, με τα τάγματα των παρακρατικών, τα ναρκωτικά, τις εκτελέσεις μέρα μεσημέρι και φυσικά το νταβατζιλίκι που πουλάνε οι καταληψίες στους ντόπιους καταστηματάρχες. Προφανώς δεν είναι ανομία αυτά για τον Τσίπρα, αφού έτσι αυγαταίνει το «επαναστατικό ταμείο».
Ένα «επαναστατικό ταμείο» στο οποίο έχει δώσει εισφορά και το κόμμα του όταν έκανε έρανο για τον «ληστή με τα μαύρα» Σακκά ή όταν διαδήλωνε για την καταδικασμένη τρομοκράτισσα «Ηριάννα».
Η υποκρισία Τσίπρα φάνηκε έκδηλα, όμως, όταν τόνισε ότι ο δράστης της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου είναι «κατηγορούμενος», αφού δεν έχει καταδικαστεί ακόμα, όπως και ο 29χρονος τρομοκράτης ακόμα λέγεται «φερόμενος ως δράστης» για τον ίδιο λόγο. Αυτό, είπε ο Τσίπρας, «προστάζει ο νομικός πολιτισμός μας».
Όντως, θεωρητικά ακόμα και για αυτούς που έχουν ομολογήσει υφίσταται το τεκμήριο της αθωότητας. Ακόμα και για τους πιο στυγερούς εγκληματίες ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας.
Για αυτούς που, στην πράξη, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το τεκμήριο της αθωότητας είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους όλα τα κόμματα έχουν βγάλει καταδικαστική απόφαση και πιέζουν με κάθε τρόπο τους δικαστές να αγνοήσουν ένα διάτρητο κατηγορητήριο και να μετατρέψουν την αίθουσα σε «λαϊκό δικαστήριο» με προειλημμένη απόφαση.