Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το αντεθνικό σύστημα βλέποντας ότι δεν μπορεί να μας εξουδετερώσει, διαδίδει πως δεν… υπάρχουμε!

Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα και στους ψευτοπατριώτες που παριστάνουν τους εθνικιστές
Ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους τελευταίους μήνες έχει πάρει χαρακτήρα ολοκληρωτικό και αυτό δείχνει και την απελπισία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου από το ένα άκρο μέχρι το άλλο να σταματήσει την Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν είναι μόνον οι εμπαθείς κομμουνιστές, ούτε και οι ανθέλληνες φιλελεύθεροι, οι οποίοι θυσιάζουν τα πάντα για το κέρδος και τους αριθμούς της οικονομίας, είναι και κάτι μαϊμούδες “πατριώτες”, οι οποίοι δήθεν ανησυχούν για το μέλλον της Ελλάδος!

Η απόλυτη συνωμοσία σιωπής
Σε παλαιότερους χρόνους μας συκοφαντούσαν συστηματικά, αλλά με τον τρόπο αυτό, χωρίς να το θέλουν, μας προβάλλανε. Τώρα κατά κανόνα έχουν επιλέξει έναν άλλον δρόμο, την απόλυτη συνωμοσία σιωπής, για τις πολιτικές μας θέσεις, τις δραστηριότητές μας, την δράση μας σε ολόκληρη την χώρα.
Έχουν και έναν άλλο λόγο οι “νταβατζήδες” να θέλουν να θάψουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναδείξουν σε κρίσιμο και ρυθμιστικό πολιτικό παράγοντα το ΠΑΣΟΚ, για το οποίο είχα πει στην συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, τον στίχο του λαϊκού τραγουδιού “δεν ζωντανεύουν οι νεκροί, όσο κι αν κλαις δεν ωφελεί”. Αυτοί, όμως μέσα στην απελπισία τους επιμένουν μη έχοντας άλλη λύση, αφού και κάποιοι ακροδεξιοί γιαλαντζί που προβάλλουν έχουν πατώσει απελπιστικά! Για τον σκοπό αυτό και η συνεχής προβολή της Φώφης και από κάποιες εφημερίδες, οι οποίες παριστάνουν τις δεξιές και ανυποχώρητες και ταυτόχρονα υποστηρίζουν τον Κοτζιά και τον Καμμένο και οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν… υπάρχει!
Τώρα τελευταία, λοιπόν, για να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ανακάλυψαν ένα νέο σχέδιο και μέσα από διαδίκτυο, πουλημένες φυλλάδες και εξωνημένα τηλεπαράθυρα διαδίδουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαλύεται, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει! Και χρησιμοποιούν σαν επιχείρημα την αποχώρηση κάποιων ανύπαρκτων πολιτικά προσώπων, που οι ίδιοι δεν τους ήξεραν μέχρι να αποχωρήσουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έγιναν πολιτικά… διάσημοι διά της… αποχωρήσεως!
Δεν τους φτάνει όμως μόνον αυτό… Ισχυρίζονται ότι από μόνη της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θέλει να ανέβει και ότι δεν δραστηριοποιείται! Και ποιοι το λένε αυτό; Μα οι ίδιοι, που θάβουν επιμελώς και συστηματικά κάθε δραστηριότητά της. Έφτασαν στο σημείο να γράφουν ότι εγώ προσωπικά έχω περιορίσει την πολιτική μου δράση!
Ας κάνουμε μια μικρή παράθεση των δημόσιων πολιτικών παρεμβάσεών μου του τελευταίου σχεδόν μηνός για να καταλάβετε πόσο στημένοι ψεύτες είναι. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 έδωσα συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ, η οποία παράνομα δεν μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση και στην οποία ήταν απόντες οι εκπρόσωποι όλων των εφημερίδων και ύστερα μας κατηγορούν ότι δεν μιλάμε, την στιγμή που όταν μιλάμε ούτε μας ακούνε, ούτε γράφουν λέξη γι’ αυτό!
Συνεχείς παρεμβάσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις, συνεντεύξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Βορείου Ελλάδος “Εγνατία” και Center TV, εκδήλωση για τις πολύτεκνες οικογένειες και προσφορά σχολικών ειδών. Δήλωση προσωπική δική μου για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, για το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, για το μέγα εθνικό θέμα της Θράκης, για την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, ομιλία στα κεντρικά γραφεία μας στο Μέτωπο Νεολαίας, ομιλία επίσης στον Πειραιά στα κεντρικά μας γραφεία, έχοντας απέναντί μας αντισυγκέντρωση από όλο τον μαρξιστικό υπόκοσμο.
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή τόσο εμού προσωπικά όσο και των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το νομοσχέδιο για την “αλλαγή φύλου”. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τους 57 βουλευτές που γράφτηκαν για να μιλήσουν στην συζήτηση του νομοσχεδίου αυτού οι 11 ήταν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ύστερα κάποια πληρωμένα σκουπίδια που παίζουν βρώμικα παιχνίδια συμφερόντων λένε ότι δεν λέμε λέξη, ότι ρίχνουμε τους τόνους!
Ας διαβάσουν την ομιλία μου στα πρακτικά της Βουλής που προκάλεσε την αντίδρασή τόσο του Βούτση όσο και του Κοντονή! Την επόμενη μάλιστα ημέρα υπήρχε και σφοδρή αντιπαράθεση δική μου με τον Κοντονή όπου τον είπα κατά πρόσωπο μπολσεβίκο και ότι καλύπτει εγκληματίες και δολοφόνους.
"Αmber alert”: Χάθηκε… κόμμα!
Αυτά όμως δεν τα βλέπουν, δεν τα γράφουν άρα δεν υπάρχουμε… Το μόνον που δεν έκαναν ήταν να βάλουν amber alert και να πουν ότι χάθηκε … κόμμα! Βεβαίως και χάθηκε από τις βρώμικες φυλλάδες τους που πληρώνουν οι “νταβατζήδες” και από τα ρυπαρά κανάλια που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Και δεν είναι τυχαίο ότι λένε τα ίδια από την άκρα αριστερά μέχρι την λεγόμενη ακροδεξιά και αναφέρομαι σε κάποιους επαγγελματίες πατριώτες, για τους οποίους απόλυτα ισχύει η ρήση ότι ο πατριωτισμός είναι το έσχατο καταφύγιο των απατεώνων.
Θα πρέπει όμως να καταλάβουν όλοι όσοι διαβάζουν την εφημερίδα αυτή και προπαντός όσοι έχουν την τιμή να πιστεύουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι οι χειρότεροι εχθροί μας είναι οι πεμπτοφαλλαγγίτες ψευτοπατριώτες, οι οποίοι παριστάνουν τους φίλους των Ιδεών μας και με ύπουλο τρόπο κτυπούν με όλες τους τις δυνάμεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Μάταιος ο κόπος τους, προσπαθούν τόσα χρόνια να μας λυγίσουν και δεν κατάφεραν το ελάχιστον και μη ανησυχούν η ώρα της ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έρχεται και σίγουρα δεν θα έλθει από αυτούς οι οποίοι θάβουν με επιμονή την δράση του Κινήματός μας.
Γυρίστε τις πλάτες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, φτύστε κατάμουτρα τους “εθνικόφρονες της πεντάρας”, που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μη τους πιστεύετε όταν λένε ότι δήθεν μας ψηφίσανε και ότι είναι μαζί μας. Λένε ψέματα! Στα χέρια τα δικά σας είναι η Σημαία του Αγώνα. Σπάστε την συνωμοσία της σιωπής των πληρωμένων κονδυλοφόρων και δώστε μαζί μας τον Αγώνα για μια Νέα Ελλάδα χωρίς προδότες και προσκυνημένους.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή