Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Μας έχουν ζαλίσει με τις εκλογές του κλεφτοΠΑΣΟΚ. Τόση τρεμούρα για ένα χρεοκοπημένο κόμμα που χρωστάει διακόσια και πλέον εκατομμύρια στις τράπεζες μόνο ένα πράγμα δείχνει. Είναι μεγάλη μπίζνα, Ποιό άλλο μαγαζί θα χρωστούσε αυτά τα υπέρογκα ποσά και θα λειτουργούσε κανονικά χωρίς να το ενοχλεί κανείς; Ας είναι καλά οι τράπεζες να τους δανείζουν αυτούς και να κατάσχουν τα σπίτια του λαουτζίκου για 500 και 100 ευρώ. 


Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα παραμάγαζα. 
Γιώργος Λ.



Διάβασα άρθρο σας σχετικά με την ψευδομάρτυρα Β' και πως αποδείχθηκε για άλλη μια φορά η ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης Σαμαρά, μέσω επίορκων δικαστικών που έβαζαν τον κάθε και την πάσα μία να υπογράφουν καταθέσεις όπως τους βόλευαν. Στο δικαστήριο βέβαια πως να σταθούν με τόσα που έχουν υπογράψει χωρίς να τα ξέρουν και να τα έχουν βιώσει. Τα ΜΜΕ μάλλον κουφάθηκαν αυτές τις μέρες και τυφλώθηκαν αφού ουδεμία αναφορά στην δίκη και στο φιάσκο των ψευδομαρτύρων. Κατά τα άλλα κόπτονται για την «δημοκρατία» και ας καταλύεται το Σύνταγμα. Θα γυρίσει ο τροχός...

Ν.Κ.


Μαθητής Λυκείου στην Κρήτη πήρε αποβολή γιατί τόλμησε να σηκώσει Ελληνική Σημαία στο σχολείο. Λογικό εφόσον πλέον ζούμε σε ένα ανθελληνικό κράτος άκρως ρατσιστικό κατά των Ελλήνων. Η κατάσταση όπως κλιμακώνεται θα οδηγήσει στον ξαφνικό αφανισμό τους και ομιλώ πολιτικά. Οι Έλληνες πλέον καταπιέζονται όλο και πιο πολύ και κάποια στιγμή όλο αυτό θα ξεσπάσει. Μετά θα κλαίγονται στα δελτία των ειδήσεων για την ραγδαία αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής αλλά αυτό είναι πλέον μη αναστρέψιμο, ούτε με σκευωρίες ούτε με προβοκάτσιες δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τους Εθνικιστές και τους Έλληνες Πατριώτες.
Εμμανουήλ Χ.