Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ντροπή! Τιμώρησαν Ελληνόπουλο στην Κρήτη, επειδή ύψωσε την Σημαία - Οι Συμμαθητές του ύψωσαν τις Γαλανόλευκες για να διαμαρτυρηθούν στους ανθέλληνες!

Σε απίστευτα δεδομένα έχει φτάσει πλέον ο εθνομηδενισμός στην Πατρίδα μας, ακόμη κι αν για το «σκέπασμά» του χρειάζονται διάφορες (φτηνές και φαιδρές) δικαιολογίες. Το τελευταίο σαφές δείγμα συνέβη σε Λύκειο του Γαζίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, με Έλληνα μαθητή να παίρνει αποβολή με την αιτιολογία ότι προέβη σε «επικίνδυνη πράξη». Όμως, τι ακριβώς συνέβη;

Σύμφωνα με καταγγελίες, στο σχολείο δεν υπήρχε υψωμένη στον ιστό Σημαία -όπως προβλέπεται - εδώ και περίπου 4 χρόνια, παρόλο που το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν από μαθητές.
Το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, πριν την προσευχή, ένας μαθητής του 15μελούς του ΓΕΛ θέλοντας να υψώσει την Σημαία λόγω της εθνικής επετείου, ανέβηκε σε στύλο φωτισμού που βρίσκεται εντός του σχολικού χώρου και έδεσε εκεί την Σημαία. 
Η πράξη του όμως αυτή φαίνεται ότι θα του στοίχιζε... Την Πέμπτη το πρωί η διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε και τον ενημέρωσε ότι του δίνει αποβολή με τη δικαιολογία ότι η πράξη του μαθητή ήταν επικίνδυνη καθώς θα μπορούσε να πέσει από τον στύλο!
Εάν αυτή η καταγγελία δεν έχει υπερβολές στο περιεχόμενό της, τότε προφανώς πρόκειται για κάτι το κατάπτυστο. Δεν θα μιλήσουμε για την εσκεμμένη ανικανότητα των υπευθύνων του σχολείου, οι οποίοι επί 4 ολόκληρα χρόνια δεν είχαν την Ελληνική Σημαία στον ιστό, αλλά για κάτι που προφανώς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν. Ότι δηλαδή, πριν από 21 χρόνια ο Σολωμός Σολωμού έκανε κάτι εξίσου «επικίνδυνο» και εν τέλει «έπεσε από τον στύλο» δολοφονούμενος με πυροβολισμούς όταν και επιχείρησε να κατεβάσει την κατοχική τουρκική σημαία στην Κύπρο.
Γι’ αυτή την Ελληνική Σημαία εκατομμύρια Έλληνες σε βάθος αιώνων διακινδύνεψαν την ζωή τους και αρκετοί απ’ αυτούς την έχασαν, για να έρχονται σήμερα κάποιοι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι και να προκαλούν αγανάκτηση και οργή με τις απαράδεκτες πράξεις τους και την προσπάθεια δικαιολόγησης αυτών. Συγχαρητήρια στον Έλληνα μαθητή, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με την κυριολεκτική έννοια του όρου και ντροπή στην διεύθυνση του σχολείου, εάν όντως ισχύουν οι καταγγελίες για την στάση της.
Σήμερα οι συμμαθητές του έδειξαν για ποιο λόγο στην Ελλάδα δεν χωράνε οι ανθέλληνες. Προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το αίσχος της αποβολής του συμμαθητή τους εμφανίστηκαν όλοι σήμερα στο σχολείο μικρές ελληνικές σημαίες και ύψωσαν επιπλέον δέκα μεγάλες ελληνικές σημαίες σε διάφορα σημεία του σχολείου και κατά την διάρκεια της πρωινής προσευχής συγκεντρώθηκαν στην αυλή και έψαλαν τον εθνικό ύμνο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ