Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θα γκρεμίσουμε το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης! Αποσπάσματα ομιλιών από τα Τρίκαλα - ΒΙΝΤΕΟ

Την δυναμική εκδήλωση στα Τρίκαλα άνοιξαν με χαιρετισμούς οι βουλευτές του Κινήματος, Ευάγγελος Καρακώστας, Γιάννης Σαχινίδης, Σωτηρία Βλάχου, Ελένη Ζαρούλια και ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργος Μισιάκας, ο οποίος τόνισε τον πανικό του σάπιου κατεστημένου για την πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας πως οι Έλληνες εθνικιστές είναι η τελευταία ελπίδα του έθνους για επιβίωση.
Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή μοιράζει θέσεις Αγώνα και όχι "βουλευτιλίκια" και ότι η Χρυσή Αυγή είναι ιδέα, γι΄ αυτό και δεν νικιέται!
Τον Αρχηγό προλόγισε ο Συναγωνιστής από την Τοπική Τρικάλων, Χρήστος Τσιόλας, ο οποίος του δώρισε και 2 ιστορικούς πίνακες.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απευθυνόμενος στο πλήθος και απαντώντας στο γνωστό σύνθημα: "Άκου Αρχηγέ..." σημείωσε πως οι απροσκύνητοι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είναι αυτοί που ξεφτίλισαν το σύστημα για ακόμη μια φορά.
Με αφορμή το δώρο από την Τοπική Τρικάλων ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως ο παππούς του είχε πολεμήσει το 1897 στον "ατυχή πόλεμο", καθώς και το 1912 για την Ελευθερία της Πατρίδος.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως το 2013 οι Συναγωνιστές έδιναν Αγώνα μέσα από τα κελιά και ότι μέχρι σήμερα συνεχίζονται οι δολοφονικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους που μισεί το Έθνος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Δήλωσε πως είναι τιμή μας που ο Νεοδημοκράτης δήμαρχος ανακήρυξε τον ίδιο ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην πόλη, προαναγγέλλοντας διεκδίκηση του Δήμου Τρικάλων από την Χρυσή Αυγή και κατάθεση ψηφοδελτίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι συνοδοιπόρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση όλων των ανθελληνικών νομοσχεδίων, ενώ στην συνέχεια ανέλυσε το αγροτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, μία βασική παράμετρος του οποίου είναι η διαγραφή των αγροτικών χρεών. Για τις αυριανές εκλογές στην "κεντροαριστερά" τόνισε πως η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι μη αναστρέψιμη και θα συνεχίζει να είναι πτωτική.
Παράλληλα, θύμισε πως τα ύπουλα σχέδια αποδόμησης της Χρυσής Αυγής και η λάσπη των νταβατζήδων της ενημέρωσης μαίνονται από το 2012 χωρίς αποτέλεσμα, ενώ αποκάλυψε πως 6 πρώην βουλευτές - που είχαν ψηφίσει Μνημόνια - ζήτησαν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, αλλά βρήκαν την πόρτα κλειστή! Τέλος, κάλεσε όλους να βρίσκονται σε Αγωνιστική εγρήγορσ