Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Είτε ο Τσίπρας κυβερνά, είτε ο Μητσοτάκης, η Ελλάδα έχει δεσμευθεί με τις υπογραφές και των δύο, ότι θα επιτυγχάνει πλεονάσματα 3,5% κατ' έτος μέχρι το 2022. Σε μία χρεωκοπημένη οικονομία ο μόνος τρόπος για να μαζευτούν αυτά τα λεφτά είναι με την άγρια φορολόγηση των πάντων.
Άρα, οι εξαγγελίες Μητσοτάκη είναι κενές περιεχομένου, θα εφαρμοστούν μόνον εάν τις δεχθούν οι δανειστές, κάτι πολύ δύσκολο και για κάθε φοροελάφρυνση που ενδεχομένως να επιτύχει ο Μητσοτάκης θα λαμβάνεται και δημοσιονομικό ισοδύναμο για να μην εκτραπεί ο στόχος του πλεονάσματος. Συνεπώς, καμία βελτίωση δεν πρόκειται να δει ο ελληνικός λαός και με κυβέρνηση ΝΔ. Ελπίδα πουλάει ο Κυριάκος γιατί κάτι πρέπει να πει.
 A.K.

Κομματική επέλαση στην Δημόσια Υγεία

Κατά 2.700% αυξήθηκε το κόστος των παιδικών εμβολίων την τελευταία δεκαετία, παρά την οικονομική κρίση, καθιστώντας τα απλησίαστα για την μέση ελληνική οικογένεια. Και ενώ συμβαίνει αυτό, ο αρμόδιος Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας υπερηφανεύθηκε στην 67η Σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Ευρώπης που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, ότι το υπουργείο του έχει δώσει προτεραιότητα στον εμβολιασμό των λεγόμενων «προσφυγόπουλων», με γύρω στους 30.000 εμβολιασμούς. Τους οποίους πληρώσαμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι. Και τα δικά μας παιδιά πως θα εμβολιασθούν; Κατά προτεραιότητα και δωρεάν, αρκεί να τα δηλώσουμε «προσφυγόπουλα». Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται η Χρυσή Αυγή, πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα, είναι κατά των Ελλήνων!
Β.Α.

Βάσει ξένου τοκογλυφικού σχεδίου υποχρεωτικά σε fund τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων

Το ισλάμ φαίνεται να κερδίζει την πρώτη μάχη σκορπώντας τον φόβο σε όλη την Ευρώπη. Κατάφερε να μας αλλάξει την ζωή. Φαίνεται παντού γύρω μας. Στρατιώτες παντού απλά για ψυχολογικούς λόγους περιπολούν. Έλεγχοι και αναβολές εκδηλώσεων σε μια Ευρώπη φοβισμένη με τον Λευκό άνθρωπο ηττημένο σε όλα τα επίπεδα.  Ας πάψουμε να αναζητούμε στα τυφλά, να ζούμε μέσα στο ψέμα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε καθαρά την αλήθεια. Ούτε οι μετανάστες, ούτε οι αριστεροί, ούτε οι πολιτικοί είναι αυτοί που μας φταίνε. Ο εχθρός είναι μέσα μας δίπλα μας στην καθημερινότητα. Ο πατέρας, η μάνα, ο αδελφός και η αδελφή, ο παππούς και ότι υπάρχει γύρω μας. Αυτοί είναι οι αδιάφοροι της υπόθεσης που με την ψήφο τους και την δήθεν ανθρωπιά τους έχουν ανατρέψει την φυσική τάξη. Ποιος καλείται να σώσει ότι μπορεί; ο Εθνικιστής αλλά δεν φτάνει διότι δεν έχει να κάνει μόνο με το εχθρό που ξέρει αλλά με τον αστό, που αποτελεί και την αιτία της καταστροφής. Ας το καταλάβουν αυτό τόσο στην Ευρώπη αλλά και ιδιαίτερα στην Ελλάδα οι πολίτες πριν ξυπνήσουν σε μια πατρίδα που δεν θα τους ανήκει.
Κ.Μ.

Άφησαν ελεύθερο αλβανό βιαστή με «περιοριστικούς όρους» και δεν τηρούσε... ούτε αυτούς!