Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγικές ομοιότητες με το σήμερα: Από το Τσέρνομπιλ στις παραλίες του Αλίμου - Πήγαν τα παιδιά τους για μπάνιο μέσα στο μαζούτ!

Βεβαίως, τα μεγέθη της καταστροφής δεν μπορούν να συγκριθούν, αλλά το αποτέλεσμα της προπαγάνδας των κομμουνιστών είναι ακριβώς το ίδιο, δείχνοντας πόσο αναίσχυντοι και αισχροί όχι μόνο ως πολιτικοί, αλλά και ως άνθρωποι.

Θυμόμαστε το πώς οι εγχώριοι κομμουνιστές προσπαθούσαν να πείσουν ότι στο Τσέρνομπιλ δεν συνέβη τίποτε, έτσι και τώρα ο σύντροφος Κουρουμπλής προσπαθούσε να πείσει από τηλεοράσεως ότι δεν είναι επικίνδυνο να κολυμπήσει κανείς στις μολυσμένες περιοχές.

Τότε, ο Ριζοσπάστης προσπαθούσε διακαώς να πείσει ότι το Τσερνόμπιλ ήταν κατασκεύασμα της... καπιταλιστικής προπαγάνδας! Τώρα ο Κουρουμπλής έλεγε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος στις παραλίες. Βέβαια, κατόπιν εορτής ζήτησε συγγνώμη για την κοτσάνα που πέταξε, αλλά η ζημιά είχε γίνει.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι αρκετοί ήταν αυτοί που άκουσαν και πίστεψαν τον Κουρουμπλή και πήγαν με τα παιδιά τους για μπάνιο στις παραλίες του Αλίμου, κολυμπώντας δίπλα στο μαζούτ. Αυτές οι φωτογραφίες οφείλουν να προκαλέσουν την παραίτηση του υπουργού και ταυτοχρόνως να αποδείξουν ότι ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα.