Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέντευξη συναγωνιστών Κ. Μπαρμπαρούση και Γ. Μισιάκα στην “Εθνικιστική Φωνή” - ΒΙΝΤΕΟ


Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο αρθρογράφος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Μισιάκας, όπου ανέλυσαν διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας.

Αρχικά, οι Συναγωνιστές τοποθετήθηκαν στο σκάνδαλο Γεωργίου με τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ με σκοπό την είσοδο της χώρας στην Ευρωζώνη, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει πλέον να αθωώσει τον Γεωργίου. Ακόμα, εκτενής ήταν η αναφορά στο ΠΑΣΟΚ και την περιβόητη «νεκρανάστασή» του, με σκοπό την εξαφάνιση των ομολογουμένως αναρίθμητων χρεών του.
Στη συνέχεια οι Συναγωνιστές περιέγραψαν το ζοφερό μέλλον που περιμένει τους Έλληνες, με την αρπαγή των σπιτιών τους από τις τράπεζες και την ακόλουθη εγκατάσταση λαθρομεταναστών, ενδεχόμενο που θα οδηγήσει στην μετατροπή του ομοιογενούς λαού της Ελλάδας σε ετερογενή πληθυσμό.
Κλείνοντας, αναφορικά  με τα θέματα Παιδείας κατέστη σαφές ότι οι φοιτητικές παρατάξεις αποτελούν το καρκίνωμα των ελληνικών πανεπιστημίων και ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απεχθάνεται όσο τίποτε άλλο την έννοια της αριστείας και της αξιοκρατίας.