Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ας δώσουμε... συγχαρητήρια σε όσους «πατριώτες» ψήφισαν ΑΝΕΛ! Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να δω τα μούτρα τους όταν έσκασε η βόμβα ότι θα στηρίξουν την νομιμοποίηση των τουρκοσυλλόγων στην Θράκη και φυσικά το επαίσχυντο νομοσχέδιο όπου θα πραγματοποιείται αλλαγή φύλου με μία μόνο δήλωση εντός 5 λεπτών. Πραγματικά για λύπηση είστε, γιατί σας έχουν ταράξει οι ψευτοπατριωτικές παρατάξεις στο ψέμα και εσείς συνεχίζετε να τους πιστεύετε.
Γιώργος, Θεσσαλονίκη

Τα ανταλλάγματα της ντροπής: «ΝΑΙ» από τους ΑΝΕΛ σε αλλαγή φύλου και τουρκοτροπολογία

Στην ουσία είδαμε σήμερα τον Βορίδη, μετά από τις ερωτήσεις του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, να παραδέχεται ευθαρσώς την εμπλοκή της ΝΔ στα σκάνδαλα που αφορούν τον τομέα της Υγείας. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και ο Βορίδης και η εγκληματική συμμορία της ΝΔ, αλλά εδώ υπάρχει ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών και έτσι μπορούν όλα αυτά τα λαμόγια να κυκλοφορούν ελεύθερα. Και για όσους δεν το έχουν καταλάβει εξαιτίας αυτών των πρωτοφανών αλητειών μπαίνει η θηλιά στο λαιμό του Έλληνα υπό μορφή μνημονίων. Η λύση είναι μόνο μία, Χρυσή Αυγή για να επιστρέψουν τα κλεμμένα στον Ελληνικό λαό και να μπούνε οι κλέφτες φυλακή.
Αναστασία, Χαλκίδα

Κασιδιάρης σε Βορίδη: “Έπρεπε να είσαι φυλακή - Η εγκληματική ομάδα της ΝΔ έχει κατακλέψει το Δημόσιο” - ΒΙΝΤΕΟ

Πιστοποιητικό φρονημάτων δεν ζητήσαμε από το AFD και ούτε θα ασχοληθώ με ποιους έχει ή ποιους δεν έχει μέσα σαν κόμμα. Αυτό που είναι ξεκάθαρο και από τις γερμανικές εκλογές, καθώς και από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη (βλέπε Brexit, γαλλικές εκλογές) είναι πως η πολιτική της Ε.Ε. έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα και ότι πλέον δεν υπάρχει η οικονομική και κοινωνική ουτοπία που τόσα χρόνια μας προπαγάνδισαν να ενστερνιστούμε. Έτσι και οι γερμανικές εκλογές δείχνουν πως η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, οι λαθρομεταναστευτικές ροές και ένας κατ΄ ανάγκην ανθρωπισμός βρίσκει αντίθετους και τους Γερμανούς. Ζήτω η Εθρώπη των Εθνών!
Μ.Τ.

Ρεπορτάζ ANT1 για δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου σχετικά με τις γερμανικές εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ