Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησε η υποχρεωτική χρήση των τραπεζικών μηχανημάτων POS από τις επιχειρήσεις στην Ελληνική επικράτεια. Ο ιθύνων νους αυτού του εγχειρήματος που όπως μάθαμε αρέσει στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι ο κύριος Πιτσιλής επικεφαλής της ΑΑΔΕ. Το φορολογικό αυτό υποχρεωτικό μέτρο με την έγκριση της Τρόικα τρόμαξε πολλούς επαγγελματίες οι οποίοι πριν καν τοποθετήσουν το POS έβαλαν λουκέτο στα ρημαγμένα από την κρίση μαγαζιά τους. Με προμήθεια φυσικά στην Τράπεζα όσοι το αγοράσουν και όσοι το ενοικιάσουν ακόμα και αν δεν έχουν καθόλου συναλλαγές το έβαλαν φοβούμενοι τα πρόστιμα και το λουκέτο της Εφορίας.
Και πάλι το μέτρο αυτό αφορά τους Έλληνες και όχι τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που ασκούν παράνομη δραστηριότητα χωρίς αποδείξεις και με μαύρο χρήμα από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα. Μακροπρόθεσμα το χρήμα σε μετρητά θα εξαφανισθεί αφού όλα πιά θα έχουν να κάνουν με το άυλο χρήμα και με την χρήση πιστωτικής κάρτας. Τα κόκκινα δάνεια των ντόπιων Τραπεζών θα φέρουν ακόμα κούρεμα η και πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών των Ελλήνων πολιτών. Σαν Ελληνίδα και οικονομολόγος βλέπω ότι χωρίς το σχέδιο της Χρυσής Αυγής για επιστροφή σε δική μας οικονομία καιπρωτογενή παραγωγή, σωτηρία δεν υπάρχει. Ή Ευρώπη των τοκογλύφων του ΔΝΤ και των τραπεζιτών μάς έφερε την χρεοκοπία και τα μνημόνια. Ήρθε επιτέλους η ώρα με Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής να έχουμε και Εθνική οικονομία για τους Έλληνες και όχι για τους ξένους τοκογλύφους. Εθνικό σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση έχει μόνο η Χρυσή Αυγή. Σε αυτήν ελπίζουμε πιά όλοι οι Έλληνες.
Με Τιμή Μ. Π. , Οικονομολόγος. Αθήνα

Λεφτά υπάρχουν για τους απρόσκλητους… μόνον οι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν!

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει βαλθεί να τα ισοπεδώσει όλα εφαρμόζοντας πλήρως την κομμουνιστική ισοπέδωση. Ο γνωστός Γαβρόγλου του υπουργείου α-παιδείας ετοιμάζει ανάδειξη των σημαιοφόρων και παραστατών στις παρελάσεις των εθνικών επετείων με κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία. Ισοπεδώνει τους ικανούς και δίνει προβάδισμα στους ανίκανους καταργώντας κάθε έννοια προσπάθειας και ακυρώνοντας το σκοπό του σχολείου και της μάθησης. Λησμονεί συγχρόνως ότι αθλητές και μαθητές αντιστοίχως αγωνίζονται σε αθλητικές και μαθητικές Ολυμπιάδες με ένα στόχο: Ν’ ανεβάσουν ψηλά στο βάθρο την Ελληνική Σημαία. Έννοιες που οι συριζαιοι διεθνιστές και αρνητές της Πατρίδας δε μπορούν να καταλάβουν. Καλώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν θέλει να είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων να μην υπογράψει ένα τέτοιο κατάπτυστο νομοσχέδιο και να το αναπέμψει στη βουλή ως απαράδεκτο για τα ελληνικά ιδεώδη και προδήλως αντισυνταγματικό, δικαίωμα και καθήκον που του αναγνωρίζει το Σύνταγμα. Καλή δύναμη σε όλους μας, ώσπου να ισοπεδωθεί το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας, κάτι που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.
Κωνσταντίνα Σ.

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση

Τιμωρήθηκαν με αποβολή από τη διοργάνωση τα κορίτσια του χάντμπολ, γιατί αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τις σκοπιανές. Βάλανε το Εθνικό συμφέρον πάνω από την προσωπική τους φιλοδοξία και διάκριση. Την ίδια στιγμή που ζουν σε ένα αφιλόξενο κράτος σε ανάλογες ενέργειες όπου η ίδια του η κυβέρνηση σκέπτεται και δρα αντεθνικά. Πολλές φορές παραπονούνται και αδυνατούν να κάνουν πολλοί συμπατριώτες την υπέρβαση του εγώ και να σκεφτούν εθνικά, γιατί βρωμάει από παντού το κλισέ "κοίτα την πάρτη σου και μη σηκώνεις κεφάλι"..."κάνε το χαζό σήμερα και βλέπουμε...εσύ θα αλλάξεις τα πράγματα";  Σήμερα τα 17χρονα σας έκαναν ρεζίλι, μίζεροι αστοί... Ξεφτίλισαν όχι μόνο τις μαϊμούδες από τα Σκόπια αλλά και τις εγχώριες. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στις ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ.. ευχόμενος να γίνουν παράδειγμα σε ΟΛΟΥΣ μας.
Γ.Χ.

Παραπάνω από ένας στους δύο Έλληνες δεν μπορεί να πάει διακοπές