Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Αγαπητοί συναγωνιστές, παραμονές Δεκαπενταύγουστου και οι μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ βάλουν κατά της Ορθοδοξίας, του Θρησκευτικού φρονήματος και των παραδόσεων των Ελλήνων. Ό ανεκδιήγητος υπουργός παραπαιδείας του Τσίπρα, ο επίσης άθεος και μάλιστα με τουρκική υπηκοότητα Γαβρόγλου πάει να καταργήσει τα πάντα. Φαίνεται ότι θέλει κυριαρχία του Ισλάμ και στα Ελληνικά σχολεία. Και μέσα σε όλα αυτά η υποψηφιότητα του Καμίνη για την ηγεσία του υπολείμματος του κλεφτοπασόκ.
Ό χειρότερος και ο πιο τραγικά ανίκανος Δήμαρχος της Αθήνας, αυτός που έχει καταστήσει την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης στην πιο βρώμικη και εγκληματική, ετοιμάζει κάθοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή. Σίγουρα πρόκριμα για αυτό το βήμα αποτέλεσε η διακοπή των συσσιτίων της Χρυσής Αυγής προς τους τσακισμένους από την φτώχεια, τα μνημόνια και την ανεργία Έλληνες πολίτες. Ή επιλογή του Τζέφρυ και του Σημίτη αποδείχτηκε καταστροφή για την Αθήνα. Από το πρωί την Αθήνα όπου ζώ για πενήντα χρόνια, την σαρώνουν παράνομα τρίκυκλα πακιστανών που κλέβουν χαλκό, μέταλλο και χαρτί από τους κάδους ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων. Ούτε ένα πρόστιμο από την Δημοτική Αστυνομία του Καμίνη στους παράνομους συλλέκτες σκράπ. Ή Χρυσή Αυγή με τον Ηλία Κασιδιάρη έχει καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο για αυτό το πρόβλημα. Ό Καμίνης είναι ένας Δήμαρχος που δεν σέβεται την Δημοκρατία, αφού στα Δημοτικά συμβούλια αποχωρεί μόλις τον λόγο πάρει η τρίτη πολιτική παράταξη της Χρυσής Αυγής. Ας κατεβάσουν τα ξένα κέντρα εξουσίας όποιον άθεο, νεοταξίτη και φίλο των λαθρομεταναστών πολιτικό θέλουν. Το Εθνικιστικό τρένο της Χρυσής Αυγής θα κάνει αυτή την φορά στάση στην εξουσία!
Με Τιμή, Μαρίνα Π. Αθήνα

Ιδού τα επόμενα βήματα των Σύριζα - Ανέλ προς την κατάργηση κάθε τι Εθνικού και Ορθοδόξου στην Παιδεία

Ο κατά το Σύνταγμα τρίτος στη σειρά του πολιτεύματος και πρόεδρος της Βουλής σε σημερινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ δήλωσε: «Να τελειώνουμε με το δόγμα Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια». Δεν πρωτοτυπεί όμως αλλά βγάζει την ιδεοληψία του πάνω στα νιάτα της Πατρίδας μας. Άθεοι υπήρξαν πολλοί, ένας εκ των οποίων ήταν ο Βολταίρος, που όταν τον είδαν να διαβάζει την Αγία Γραφή στο παιδί του και τον επιτίμησαν κάποιοι γι αυτό, είπε ότι ως πατέρας εχει ευθύνη απέναντι στο παιδί του και δεν βρήκε καλύτερο μέσο για να το διαπαιδαγωγήσει από την Αγία Γραφή! Υπήρξε άνθρωπος με συνείδηση του ρόλου και της ευθύνης του. Αυτοί δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη. Είναι κομπλεξικοί και τα κόμπλεξ τους πάνε να τα φορτώσουν στους Έλληνες. Δεν θα τα καταφέρουν. Δυστυχώς γι αυτους ισχύει το ευαγγελικό: "ζυγίστηκες, μετρήθηκες και βρέθηκες ελλιπής". Αν αυτοί όμως είναι λειψοί, εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε όρθιοι και δεν θα τους αφήσουμε να τα ισοπεδώσουν όλα. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους!
Κωνσταντία Σ.

Στημένη κόντρα Βούτση - Καμμένου για να ικανοποιήσουν το ανύπαρκτο κομματικό τους ακροατήριο

Ένα κράτος το οποίο το ενδιαφέρει πραγματικά η ευημερία των πολιτών του δεν ασκεί υπερφορολόγηση! Ένα σύγχρονο κράτος έχει χαμηλό φόρο με σκοπό οι ιδιώτες Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματα τους. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει άνθηση στην πραγματική οικονομία και όχι στους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάνει ακριβώς ότι έκαναν και μνημονιακές κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αυξάνοντας τους φόρους τόσο πολύ, ώστε να μην υπάρχουν νέες ιδιωτικές επενδύσεις με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα. Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για πολύ μικρό ποσοστό φορολόγησης μπορεί να φέρει την άνθηση της πραγματικής οικονομίας, καθώς επίσης και έσοδα σε ένα κράτος που δεν θα σπαταλά τις θυσίες των πολιτών.
Κ.Κ.

Αλγερινής καταγωγής και παράνομος μετανάστης ο δράστης της επίθεσης κατά Γάλλων στρατιωτών στο Παρίσι