Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ναι, αποτελεί γεγονός: ο Μητσοτάκης είχε δίωρη(!) συνάντηση με εκπροσώπους 8(!!) ομοφυλοφιλικών οργανώσεων

Φαίνεται ότι η χθεσινή συνάντηση του νυν  αρχηγού της ΝΔ είχε πολύ ενδιαφέρον για να κρατήσει δύο ολόκληρες ώρες. Μιλάμε βεβαίως για την συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με εκπροσώπους οκτώ οργανώσεων αμφιφυλόφιλων, τρανσέξουαλ και ομοφυλοφίλων στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, με τον πρόεδρό της να δηλώνει την στήριξή του στο νομοσχέδιο που κατατίθεται στην Βουλή και θα αφορά την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
Πέραν του Μητσοτάκη, εκ μέρους της ΝΔ στην συνάντηση συμμετείχαν και οι τομεάρχες Δικαιοσύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος και Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο γραμματέας ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης και η αναπληρώτριά του Κύρα Κάπη, καθώς και τα κομματικά στελέχη Νίκος Σωτηρόπουλος και Μαίη Ζανή. Οι οκτώ οργανώσεις που βρέθηκαν στο Μοσχάτο ήταν οι Athens Pride, Thessaloniki Pride, ColourYouth, Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, Οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», Υπερήφανοι Γονείς και Πολύχρωμο Σχολείο.
Το ραντεβού είχε προετοιμαστεί από την περασμένη εβδομάδα, όταν στελέχη της ΝΔ  είχαν αντίστοιχη συνάντηση με το σωματείο υποστήριξης των διεμφυλικών. Το κλίμα στην πρώτη τέτοια συνάντηση από την στιγμή που ανέλαβε ο Μητσοτάκης πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με συμμετέχοντες σε αυτήν, ήταν πολύ καλό και συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία.
Να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο επιτρέπει στα διεμφυλικά άτομα, από 17 ετών και άνω, να μπορούν να προχωρούν σε διόρθωση του φύλου τους σε δημόσια έγγραφα, μέσα σε λίγα λεπτά με μια απλή αίτηση, δίχως να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου ή πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η ΝΔ δεν κρατάει πλέον το παραμικρό πρόσχημα, πετώντας και το τελευταίο φύλλο συκής ως προς τον αντεθνικό φιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό της. Το γνωστό τρίπτυχο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» αποτελεί πλέον όχι απλώς παρελθοντολογική έννοια για την ΝΔ, αλλά πολύ περισσότερο κάτι το οποίο καταπολεμείται πρακτικά από την «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη».
Τόσο η χθεσινή συνάντηση όσο και η άμεση ή έμμεση στήριξη του νομοσχεδίου για τα διεμφυλικά άτομα στην Βουλή αποτελούν ένα ακόμη αποδεικτικό στοιχείο του πλήρους εκφυλισμού της ΝΔ, αλλά και κατάμουτρα φτύσιμο στα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ που βγάζουν μεροκάματο υβρίζοντας και συκοφαντώντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ