Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Άριστες οι προειδοποιήσεις του ΣΤΕ στους παντός είδους επίορκους πολιτικούς ή και δικαστικούς αλλά τα πολιτικά παχύδερμα δεν παίρνουν χαμπάρι από τέτοια. Άλλωστε είναι πασιφανές ότι στον Άρειο Πάγο δεν υπάρχουν μόνο οι έντιμοι αλλά και οι επίορκοι. Αθανασίου, Κουτζαμάνη, Βουρλιώτης και ο "παναθηναϊκάκιας" είναι η απόδειξη ότι ο μεταστατικός καρκίνος τρώει το Ιερό Σώμα της Δικαιοσύνης.
Αλλά κανένας έντιμος εισαγγελέας ακόμη δεν τους κάθισε στο σκαμνί. Ας ευχηθούμε ότι βλέποντας πως δεν πάει άλλο θα βγουν έντιμοι εισαγγελείς και θα καταγγείλουν ανοιχτά την τεράστια σκευωρία εναντίον του Ελληνικού λαού την πλήρη καταπάτηση και απαξίωση του Συντάγματος και των Νόμων και την παράνομη δραστηριότητα συνεργασίας δικαστικής και πολιτικής εξουσίας. Ο λαός μας σίγουρα θα στηρίξει όποιον βγει και σπάσει το απόστημα που οδηγεί σε σήψη και γάγγραινα κάθε ίχνους δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Η μόνη πολιτική δύναμη που τολμά να τα βάλλει με την ανομία είναι η Χρυσή Αυγή.
Υ. Σ.

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Μόνο για τους Έλληνες απαιτείται «πόθεν έσχες» για την αγορά ακινήτων

Φάνηκε ιδιαίτερα «γενναιόδωρος» ο Μπάμπης Αθανασίου, στον 1,5 χρόνο Υπουργίας του. Υπέγραψε 110 απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών, διακινητών λαθρομεταναστών, ανθρώπων που κατηγορούνται για υπεξαίρεση, νοθεία δημόσιων διαγωνισμών και κλοπές. Σε τέτοιες προσωπικότητες  ο Χαράλαμπος Αθανασίου απένειμε χάρη! Τον Απρίλιο του 2014, πάλι ως υπουργός Δικαιοσύνης, με τον νόμο 4254 αφαίρεσε λέξεις από τον Ποινικό Κώδικα και έτσι οδήγησε σε αμνηστία πολλούς καταχραστές του δημοσίου. Μετά από 13 μέρες απέσυρε τη ρύθμιση, υποστηρίζοντας ότι οι λέξεις διεγράφησαν εκ παραδρομής. Επίσης, ο υπουργός της Νδ ήταν αυτός που μετέτρεψε την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες από κακούργημα σε πλημμέλημα. Με τις γνωστές συνέπειες που έχει κάτι τέτοιο, σε περιπτώσεις όπως αυτή του Γιάννου Παπαντωνίου. Βίος και ημέρες του πρώην υπουργού της Νδ, του ιθύνοντα νου της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής. Η Νέμεσης όμως δεν θα αργήσει και ο «κύριος» αυτός θα δώσει λόγο σε μια πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη για τα έργα του.
Σ.Μ.

Οι νέοι γιατροί γυρίζουν την πλάτη στο Ε.Σ.Υ.

Να έχεις αριστερή κυβέρνηση, την πλέον μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση με ατράνταχτες χειροπιαστές αποδείξεις. Ληστείες, όπλα σε παιδιά υπουργών μέσα σε γιάφκες και παράνομες καταλήψεις, βομβιστικές επιθέσεις με ανάληψη ευθύνης. Τρομοκρατία και δολοφονίες ανυποψίαστων πολιτών. Και πρέπει να κάθεσαι να τους βλέπεις να προσπαθούν με τα χίλια ζόρια να χαρακτηρίσουν εγκληματική οργάνωση το πλέον καθαρό και αθώο κόμμα της Ελληνικής βουλής, που ούτε μνημόνια υπογράφει, ούτε μίζες πήρε, ούτε μαύρο χρήμα είχε, ούτε ναρκωτικά πούλησε. Αντίθετα για τον αγώνα που δίνουν για την Πατρίδα να θρηνούν και 2 παλληκάρια που η ιδεολογία και οι οπαδοί της αριστερής κυβερνητικής εγκληματικής οργάνωσης δολοφόνησε. Οι Έλληνες δεν πιστεύουν πια τα ψέματα του καθεστώτος και αγκαλιάζουν τη Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται πρώτα για αυτούς.
Σ.Ε.

Κοινές επιχειρήσεις συριακού στρατού και Χεζμπολάχ κατά των τρομοκρατών της Αλ Νούσρα: Σφοδρές μάχες στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου