Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η Ελλάδα έπρεπε να έχει κηρυχθεί σε Εθνικό Πένθος, αφού η πολιτεία και η επί δεκαετίες ανοχή της, φέρει ακέραια την ευθύνη για τον χαμό του μικρού Μάριου από το Μενίδι, ούτε ένας πολιτικός δεν παρέστη στην κηδεία του μικρού. Αντιθέτως ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, μη νιώθοντας βέβαια κανένα βάρος για αυτή την απώλεια, το διασκέδασαν με τους ομοφυλόφιλους, νομιμοποιώντας με την παρουσία τους κάθε πράξη καταπάτησης του Ελληνικού Συντάγματος και των Αρχών της Δημοκρατίας! 
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης τσιμουδιά, υπό τον φόβο μην τους κολλήσουν οι "Φασίστες της Μειοψηφίας" ταμπέλες τύπου ομοφοβικός, ρατσιστής και σίγουρα προσμετρώντες το πολιτικό κόστος.
Υποκριτές πατριδοκάπηλοι που σιωπούν στο έγκλημα κατά της Σημαίας μας που έχυσαν το αίμα τους γι αυτήν χιλιάδες Ελλήνων.  Υποκριτές επίορκοι εισαγγελείς και δικαστές, που σιωπούν στο αισχρό θέαμα και της προσβολής δημοσίας αιδούς αρνούμενοι να εφαρμόσουν την κείμενη νομοθεσία. Δεν θέλουμε αυτή την Ελλάδα "κυρίες και κύριοι"! ..και κολλήστε μας όποια ταμπέλα θέλετε! Στο τέλος θα επικρατήσει το δίκιο του, γι' αυτό να είσαστε σίγουροι. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Α. Γ.


Στην Εξεταστική για την Υγεία, αποκάλυψαν το βρώμικο δυσώδες κύκλωμα Σαμαρά-Βορίδη-Γεωργιάδη, που εκχώρησαν το Νοσοκομείο ''EΡΡΙΚΟΣ NTΥNAN'' στον μεγαλοτραπεζίτη Σάλλα για ψίχουλα. Στο φως όμως, έφεραν και τους “Τζαμπατζήδες” στα νοσήλεια του Νοσοκομείου, Σημίτη και λοιπούς “εθνοσωτήρες”. Αποκαλύψεις φωτιά λοιπόν, ως προς το κύκλωμα της διαπλοκής (Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη και σία) που εκχώρησε το "Ερρίκος Ντυνάν" στον μεγαλοτραπεζίτη Σάλλα, έκαναν στην τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής για την Υγεία. Ο Σημίτης και μεγάλος αριθμός "εθνοπατέρων" νοσηλεύτηκαν στο άνω Νοσοκομείο και δεν πλήρωσαν δεκάρα τσακιστή!
Έβαλαν τουτέστιν φέσια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο "Ερρίκος Ντυνάν", και ουδέποτε ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απιστία . Και ύστερα από όλα τα ανωτέρω αναρωτιόμαστε ακόμα άραγε τα πρόσωπα και τα κόμματα εκείνα που πτώχευσαν διέλυσαν την πατρίδα μας ; Δεν θα αργήσει όμως ο καιρός που θα επιβάλει την πολυπόθητη κάθαρση ο λαός, όταν επιτρέψει στην Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει την Ελλάδα.
Σ. Μ.

Η παράδοση της χώρας ερήμην στα χέρια των ξένων τοκογλύφων που με τα εκτελεστικά τους όργανα (ΔΝΤ, Τρόικα κ.α.) αποφασίζουν για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, αποτελεί πράξη που ισοδυναμεί σε πολιτικό/εθνικό επίπεδο με Εθνική Προδοσία, σε οικονομικό/διαχειριστικό με ελεγχόμενη χρεοκοπία, κατάσταση στην οποία οδήγησαν τη χώρα οι κομματικές συμμορίες της κλεπτοκρατίας που λεηλάτησαν επί δεκαετίες τον εθνικό πλούτο και υπερχρέωσαν τους Έλληνες. Τίποτε δεν μπορεί να πραγματωθεί, εάν δεν υπάρξει αποκατάσταση της Αξιοκρατίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Εθνικής Υπερηφάνειας και της κοινωνικής συνοχής και η μόνη ιδεολογία που μπορεί να το εγγυηθεί είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής.
Γ. Χ.