Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η Ελλάδα βρίσκεται προ μίας νέας Αλώσεως! Χρόνια τώρα, με την ανοχή των προδοτικών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, οι πόλεις της χώρας γεμίζουν με εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Μάλιστα, τα προαναφερθέντα κόμματα, ποινικοποιούν την κάθε αντίθετη άποψη! Ο Σύριζα και οι Ανέλ συνεχίζουν αυτή την πολιτική με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να κατακλύζουν την επικράτεια. Και η πράσινη σημαία του Ισλάμ για άλλη μία φορά απειλεί την Πατρίδα μας. Δεν είναι μονάχα στην Θράκη, όπου οι πράκτορες της Άγκυρας δρουν ανεξέλεγκτα, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κάνουν λόγο για δημοψήφισμα.
 Η Τουρκία εγείρει πλέον ανοιχτά θέμα αμφισβήτησης ελληνικών εδαφών και οι παραβιάσεις της είναι πολυάριθμες καθημερινά. Είναι, λοιπόν, πολύ επίκαιρο το μήνυμα που εξακοντίζει μέσα από τους αιώνες ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Η πολιτεία δεν ανήκει, ούτε στον Τσίπρα, ούτε στον Σαμαρά, ούτε στον Καμμένο για να την παραδώσουν στους κατακτητές. Η αρμοδιότητα παράδοσης της Πατρίδας μας δεν ανήκει σε κανέναν. Το μόνο καθήκον που έχουμε οι Έλληνες πολίτες και η εκάστοτε κυβέρνησή μας, είναι να παραδώσουμε στα παιδιά μας μία Πατρίδα καλύτερη από αυτήν που οι ίδιοι παραλάβαμε από τους γονείς μας. Οι συνεχείς αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής μπορούν να εγγυηθούν ότι θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Σ.Δ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στις ίδιες τάξεις με τα ελληνόπουλα οι «πρόσφυγες» από τη νέα σχολική χρονιά!

Αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους το κλεπτοκρατικό - ξενοκρατικό κατεστημένο που διέλυσε την πατρίδα να εμφανίζεται σήμερα ως σωτήρας αυτής! Οι τυχάρπαστοι, διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες που ρήμαξαν την Ελλάδα δίχως ίχνος ντροπής να παρουσιάζονται ως οι έχοντες τη λύση για την ανάταξη της. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και καταχρώνται της γενικής ανοχής και ατιμωρησίας που απολαμβάνουν.  Κι αν επανέλθουν στα πράγματα, θα πράξουν τα χειρότερα, αφού θα γνωρίζουν ότι οι προδοσίες τους επιδέχονται επιβράβευση. Κάθαρση στην πολιτική ζωή του τόπου μόνο οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγή μπορούν και θέλουν να πράξουν.
Χ.Γ.

Η γελοιότητα στο απόγειό της: Εκτενή ρεπορτάζ «τρομοκρατημένων» συστημικών μέσων για ρίψη… φυλλαδίων από την Χρυσή Αυγή στην Πάτρα

Η αριστερή τρομοκρατία ακόμη και σήμερα ηθελημένα αγνοεί, κάτι που προκύπτει εκ του αποτελέσματος, ότι με όλες τις εκτελέσεις και με όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχει κάνει και που συνεχίζει να κάνει, στην ουσία ενδυναμώνει και γιγαντώνει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, φιμώνοντας κάθε ανεξάρτητη φωνή που εναντιώνεται στο Καθεστώς της ξενοκρατίας. Στην ουσία δρα σαν δεκανίκι του συστήματος, δίνοντας ανάσες ζωής σε ένα καθεστώς που έφερε μνημόνια, λαθρομετανάστευση και λεηλάτησε την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά. Διακεκριμένος στόχος της αποτελεί και η Χρυσή Αυγή που μάχεται, ώστε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.
Ν.Γ.

Ο τελευταίος Παλαιολόγος - Ποίημα του Γεώργιου Βιζυηνού