Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Ν. Κούζηλου και Κ. Μπαρμπαρούση για τον κομματικό στρατό του Σύριζα στο Δημόσιο - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Α’ Πειραιώς Νίκος Κούζηλος άσκησε οξεία κριτική στην τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση, η οποία αποτελεί στην ουσία ένα ξεχωριστό νομοσχέδιο.

Ο Νίκος Κούζηλος τόνισε πως πρόκειται για ακόμη μια προσπάθεια δημιουργίας κομματικού στρατού, με την προώθηση συγκεκριμένων ατόμων, γι’ αυτό άλλωστε πρόκειται για μια τροπολογία κατ΄ουσίαν φωτογραφική.
Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αναφορικά με την τροπολογία του Ν. 3528/2007 και του Ν. 3584/2007 σχετικά με τον υπαλληλικό κώδικα και τον κώδικα δημοτικών υπαλλήλων σχολίασε ότι πρόκειται για ακόμη ένα εγχείρημα της καθεστωτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να χτίσει έναν κομματικό στρατό, ακριβώς στα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έθιξε την τακτική της κυβέρνησης να θέτει προς ψήφιση στην βουλή εκπρόθεσμες και πρόχειρες τροπολογίες.
Τέλος, στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος, αναφορικά με την κύρωση για εταιρική σχέση ανάμεσα σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μογγολία. Ο βουλευτής Α’ Πειραιώς τόνισε ότι πρόκειται για ακόμη μια προσπάθεια από την πλευρά της Ε.Ε. εκμετάλλευση φθηνών πρώτων υλών, μια πρακτική της Ευρώπης των τοκογλύφων αλλά όχι των Εθνών.