Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Κώστας Μπαρμπαρούσης στο “Ράδιο Έναντι”: O Σύριζα στο τέλος θα υπογράψει τα πάντα, όπως κάνει πάντοτε - ΒΙΝΤΕΟ

Να αντιδράσει κάλεσε τον κόσμο ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης είπε ότι δεν αρκεί να απεργήσει ο κόσμος, καθώς χρειάζεται καθημερινός αγώνας για να αλλάξουν τα πράγματα. Παράλληλα, καταδίκασε την κυβέρνηση η οποία, όπως είπε, κοροϊδεύει απροκάλυπτα τον λαό όταν του ζητάει να απεργήσει. Σχετικά με την αξιολόγηση εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος θα υπογράψει τα πάντα, όπως κάνει πάντοτε.
Εκτός των άλλων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα από την οικονομία, όπως είναι οι λαθρομετανάστες και η εξωτερική πολιτική. Την ίδια στιγμή υπεραμύνθηκε της απόφασης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να ταξιδέψουν και να επισκεφθούν τα ακριτικά νησιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν δεν πάνε οι Χρυσαυγίτες στα ακριτικά νησιά, ποιοι θα πάνε;
Επίσης, καταδίκασε τα κόμματα που δεν έστειλαν εκπροσώπους τους στην συγκεκριμένη επίσκεψη της επιτροπής Άμυνας της Βουλής που ήθελε να δείξει ενότητα απέναντι στους Τούρκους.
Τέλος, ο κ. Μπαρμπαρούσης αναφερόμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής είπε πως προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς και τόνισε πως συμβαίνει το πρωτάκουστο, να πρέπει, δηλαδή, να αποδείξουν οι κατηγορούμενοι ότι είναι αθώοι, λες και δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας…
radio1d.gr