Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Έλληνες θέλουμε μωρέ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον προϋπολογισμό του 2017. Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του:
"Όταν λάβαμε την πρόσκληση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας σχετικά με την επίσκεψη στα ακριτικά νησιά του συμπλέγματος Μεγίστης ανταποκριθήκαμε άμεσα, για τον λόγο ότι πιστεύουμε πως στα εθνικά θέματα δεν χωρούν κομματικοί διαχωρισμοί, οι Έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι και ότι οι μικροκομματισμοί δεν χωρούν, όταν η τουρκική απειλή είναι προ των πυλών και η αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας δεδομένη.

Όταν εντόνως είχαμε διαμαρτυρηθεί για την αποποίηση του Αιγαίου, όταν προ μηνών είχαμε εκφράσει την άποψή μας στην συνεδρίαση της επιτροπής στην αίθουσα της Γερουσίας και μας επετέθησαν 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και καλά Αριστεροί και φιλονατοϊκοί εναντίον εμού και του συναγωνιστή Κασιδιάρη, με αποτέλεσμα να μπει ανάμεσα σε μας η φρουρά της Βουλής, για να μας προστατέψει απ’ αυτούς τους εξαγριωμένους 50 Συριζαίους βουλευτές. Τότε η ΝΔ μας καταδίκασε με μανία και κατήγγειλε ότι δεν σεβόμαστε τα δημοκρατικά ήθη.
Τώρα που ανταποκριθήκαμε θεσμικότατα στην πρόσκληση που είχαμε λάβει κι επισκεφτήκαμε την Ρω, την νήσο Στρογγύλη και την Μεγίστη, δηλαδή το Καστελόριζο και πήραμε δύναμη και ηθικό από τους κατοίκους, τους στρατευμένους μας που φυλάττουν Θερμοπύλες, η ίδια η ψευτοδεξιά της ΝΔ και όλων των παραφυάδων της, δηλαδή, ΚΚΕ, Ποτάμι κτλ. μας καταδίκασε και πάλι.
Ότι και να κάνουμε, θα έχουμε απέναντί μας το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και ως "φάντη μπαστούνι" τον πολέμαρχο στον πόλεμο κατά του εθνικισμού και των Ελλήνων τον νεοφιλελεύθερο αρχηγό της ΝΔ, του κόμματος που θα έπρεπε κανονικά να ονομάζεται κανονικά Νέα Τρομοκρατία, δηλαδή, Νέα Αντιλαϊκή και Μνημονιακή Τρομοκρατία.
Σε ότι φορά τώρα τον υφεσιακό, μνημονιακό και φορομπηχτικό προϋπολογισμό των περικοπών έχω να πω πως συνηθιζόταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια, όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ να υπερψηφίζουν στον εκάστοτε προϋπολογισμό τις δαπάνες για την άμυνα ασχέτως με την ψήφο τους στο σύνολο του προϋπολογισμού. Εμείς, δεν θα ακολουθήσουμε την υποχρεωτική στάση των άλλων κομμάτων και θα καταψηφίσουμε συμβολικά και τις δαπάνες που αφορούν την Άμυνα, διότι θεωρούμε πως έχουμε να κάνουμε με έναν ακόμη προϋπολογισμό, ακόμα μια προσπάθεια να φανούν τα πράγματα λειτουργικά, ενώ η πορεία που ακολουθείται είναι καταστροφική.
Στην πραγματικότητα, ο προϋπολογισμός οδηγεί σε  κάθετη μείωση των αμυντικών δαπανών που επιβάλλουν οι δανειστές τα τελευταία χρόνια. Οι μνημονιακές υποτακτικές κυβερνήσεις εκτελούν υπάκουα αυτές τις εντολές των ξένων δανειστών, είτε Δεξιοί είναι, είτε Αριστεροί. Αυτός είναι ένας προϋπολογισμός που οδηγεί στην πράξη σε αφοπλισμό της πατρίδας μας. Όλα αυτά την στιγμή που η Άγκυρα θέτει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της Συνθήκης της Λωζάνης και οι φόβοι για ένα «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο αυξάνονται.
Συζητάμε, δε, αυτόν τον προϋπολογισμό την στιγμή που πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια συμφωνία, δηλαδή ότι επιτυγχάνει απομείωση του χρέους, την στιγμή που έχει ξεπουλήσει τα πάντα για 99 χρόνια και λέει ότι θα έχουμε απομείωση χρέους σε 44 χρόνια. Δηλαδή, όταν ο Τσίπρας θα είναι 86 ετών και πολλοί από εμάς εδώ αστρόσκονη. Πλήρης Παπανδρεοποίηση του Αλέξη Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγαν παλιά "Τσιπρανδρέου".
Θυμόμαστε παλιότερες εποχές, προ της κρίσεως,  όταν οι αμυντικές δαπάνες ετησίως υπερέβαιναν τα 7 δισ. ευρώ, φτάσαμε το 2017 αυτές να βρίσκονται στα 475.000.000, από τα 598.000.000 ευρώ του 2016. Από την άλλη πλευρά δίνετε εκατομμύρια ευρώ για τα κέντρα υποδοχής των λαθρομεταναστών, 64 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά την στιγμή που οι τούρκοι έχουν εξαπλάσιο στράτευμα από της Ελλάδας, δεκαπενταπλάσιο προϋπολογισμό για εξοπλισμούς από τον προϋπολογισμό του υπουργείο Εθνικής Άμυνας και μια αμυντική βιομηχανία που αν συνεχίσει έτσι, το 2030 θα έχει φτάσει την γαλλική πολεμική βιομηχανία σε παραγωγικό δυναμικό, θα έχει ξεπεράσει την Γερμανία, αλλά και την Βρετανία!
Δεν τα λαμβάνει όμως αυτά ο κ. Πρωθυπουργός, μαζί με το οικονομικό του επιτελείο; Δεν τα λαμβάνει γιατί στερείται βασικών ιδιοτήτων και Αρχών για να είναι Πρωθυπουργός μιας ευνομούμενης χώρας κι ενός αυτάρκους κι ευημερούντος Λαού. Ακόμα και η στάση του σώματός του έμπροσθεν του ιερού μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου το μαρτυρεί. Ακόμα και η αναφορά και ο παραλληλισμός που έκανε με την κουβανική επανάσταση του Κάστρο και την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821 στο πρόσφατο ταξίδι αμέσως μετά την συνάντηση με τον απερχόμενο αφροαμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Για τον χαμαιλέοντα Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως από τον Μπάρακ Ομπάμα ως τον Φιντέλ Κάστρο η ιδεολογική και πολιτική απόσταση είναι ασήμαντη, ένα μνημόνιο δρόμος μόλις… όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε άρθρο του στην ομώνυμη εφημερίδα που κυκλοφόρησε σήμερα.
Ας εξηγήσει κάποιος στον κ. Πρωθυπουργό πως η ελληνική επανάσταση είναι η μοναδική πραγματικά εθνικιστική επανάσταση σε ολόκληρη την παγκόσμιο ιστορία και είχε διττό σκοπό, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη και να μην γίνεται βέβηλος με αυτούς τους παραλληλισμούς. Ίσως βέβαια να γίνομαι άδικος γιατί ο κανόνας λέει ότι η ημιμάθεια είναι χειροτέρα της αμαθείας.
Ένα Έθνος θέλει όραμα για να επιζήσει, για να προοδεύσει. Εσείς τι προσφέρετε στην ελληνική νεολαία προς τον σκοπό αυτό; Παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμό, εθνομηδενισμό, πανθρησκεία, gay parade, τρυφηλή ζωή, καταναλωτισμό και ανώμαλα πρότυπα. Κάνετε την νεολαία μας το μέλλον του Έθνους, έναν εύπλαστο κιμά, όπως προφητικά έλεγε και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.
Εμείς, χωρίς φόβο με σύνεση και πολιτική ωριμότητα αλλά και εθνικό πάθος, λέμε τα πράγματα που δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να πείτε εσείς. Σας διαβάζω την ανάρτηση και την πρέπουσα εθνικιστική απάντηση μέσω twitter που έλαβε ο Ταγίπ Ερντογάν. Ανάρτηση που έκανα μέσα από το ελικόπτερο της ελληνικής αεροπορίας, πριν αυτό προσγειωθεί στο Καστελόριζο «Ταγίπ Πασά Ερντογάν, μάθε πως τα σύνορα της καρδιάς των Ελλήνων Εθνικιστών, δεν σταματούν στο συγκρότημα της Μεγίστης, στην οποία κατευθυνόμεθα αυτήν την στιγμή, αλλά στην Βασιλεύουσα, στην Τραπεζούντα, στο Εσκί Σεχίρ, στο Ριζοκάρπασο της Ελληνικής Κύπρου»
Κλείνοντας κ. Πρόεδρε, θέλω να απευθυνθώ στην πολιτική ηγεσία του τόπου Δεξιά κι Αριστερά, συμπολίτευση κι αντιπολίτευση και να πω… να το πω όπως θα το έλεγε κάποιος από τους φουστανελάδες προπάτορές μας: «Έλληνες θέλουμε μωρέ!» και να προσθέσω εγώ πανέξυπνους και ικανούς. Τέτοιους Έλληνες. Είναι μοιραίο για την Πατρίδα μας ότι δεν έχετε καμία από τις ιδιότητες που προανέφερα.
Εσείς εάν θέλετε να μείνετε ραγιάδες στην νέα οικονομική μνημονιακή κατοχή και να γίνετε ραγιάδες στην νέα τουρκοκρατία που έρχεται, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θέλουμε και δεν θα γίνουμε ραγιάδες. Εμείς λέμε ένα αποφασιστικό, βροντερό ΟΧΙ.
Ξυπνήστε Έλληνες, μην τους φοβάστε και μην σας κοροϊδεύουν. Δείξε την δύναμή σου Έλληνα με την Χρυσή Αυγή, την Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων."