Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τρεις «πρόσφυγες» ανάμεσα στους παρακρατικούς που έκαψαν και λεηλάτησαν την Αθήνα

Το προφίλ το οποίο συνήθως (για να μην πούμε πάντοτε) έχουν οι μπαχαλάκηδες που παριστάνουν τους «αντιεξουσιαστές» και τους «επαναστάτες» επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμη φορά, με την γνωστοποίηση τόσο της ταυτότητας μέρους αυτών όσο και τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται.

Ανάμεσα, λοιπόν, στους συλληφθέντες για συμμετοχή στα έκτροπα της 6ης Δεκεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, ήταν δύο Σύριοι και ένας αλγερινός, επιβεβαιώνοντας έτσι την διαπίστωση του τελευταίου χρονικού διαστήματος ότι μέρος των «προσφύγων» έχει και αυτό ενεργό μέρος στις παραβατικές ενέργειες των «αντιεξουσιαστών».

Και μιας και μιλήσαμε για «αντιεξουσιαστές», αξίζει να σημειωθεί ότι οκτώ απ’ αυτούς συνελήφθησαν μετά από πλιάτσικο (!) σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη. Μια «επαναστατική» ενέργεια, η οποία έχει επαναληφθεί στο παρελθόν αρκετές φορές και δείχνει το πώς οραματίζονται τον κόσμο οι άεργοι ψευτοϊδεολόγοι που προσπαθούν να δώσουν στην κλοπή, τους εμπρησμούς και τις καταστροφές ένα (διεστραμμένης φύσης) ιδεολογικό περιεχόμενο.
Αποδεικνύεται, λοιπόν, στην πράξη ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» λειτουργούν στην πραγματικότητα ως εκπρόσωποι των πιο βρώμικων μεθόδων στυγνής εξουσίας. Να τους χαίρονται οι φυλλάδες και οι πολιτικάντηδες που τους στηρίζουν και τους συμπαραστέκονται.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ