Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Ναύπακτο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία στέφθηκε η πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στη Ναύπακτο. Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Lepanto το Σάββατο, Συναγωνιστές από την Ναύπακτο και τις γύρω περιοχές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κινήματος κι έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, αψηφώντας τα 30 "πρωτοπαλίκαρα" του συστήματος, που κάποια στενά πιο μακριά, έσπαγαν βιτρίνες και πυρπολούσαν καταστήματα με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση των Ναυπακτιωτών.
Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι αδιάψευστος μάρτυρας, τόσο της αποτυχίας των μεταφερόμενων μπαχαλάκιδων, όσο και της δυναμικής ανόδου που παρουσιάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλη την Ελλάδα και στη Ναύπακτο. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο δημοσιογράφος Τσέλας Θεόδωρος όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και προλόγισε τους ομιλητές, αφού προηγουμένως απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό κάνοντας αναφορά για ένα μέλλον διαφορετικό, όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο, όπου πνέει άνεμος εθνικιστικός απ’ άκρη σ’ άκρη.
Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ο οποίος αναφέρθηκε, τόσο στον οικονομικό πόλεμο που βιώνει η Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, όσο και στην εξ΄ ανατολών εισβολή, που αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για το Έθνος μας. Ανεφέρε δε συγκεκριμένα τα λόγια του Μιλτιάδη, προτρέποντας άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους: "Αν νικήσουμε εμείς τους Πέρσες, αυτοί έχουν που να πάνε. Αν μας νικήσουν αυτοί, εμείς δεν έχουμε που να πάμε".
Επόμενος ομιλητής ο Συναγωνιστής Κουδούνας Θεόδωρος, Μέλος της Κ.Ε και συγγραφέας 2 εξαίρετων βιβλίων που έχουν εκδοθεί από το ίδρυμα ΑΙΓΙΣ.  Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σχέδιο ανθελληνισμού της Πατρίδας μας, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ξεκίνησε από τους τοκογλύφους ως απατηλή ευδαιμονία. Αναφέρθηκε στα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που εποικίζουν σταδιακά τη χώρα, αντικαθιστώντας τα 9 εκατομμύρια Ελλήνων που δε γεννήθηκαν πότε από τη δεκαετία του 70 μέχρι σήμερα, εξαιτίας της υπογεννητικότητας. Όμως δεν είμαστε μόνοι, εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη αναπτύσσονται ραγδαία. Το αίμα, η ψυχή, η αλήθεια και η ζωή μοιραία έρχεται να πολεμήσει το χρήμα, το ψέμα, την αρρώστια και το θάνατο. 
Το Μέλος της Κ.Ε και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος Απόστολος Γκλέτσος στην ομιλία που απεύθυνε προς τους παρευρισκόμενους τόνισε τη διαχρονικότητα και τη συνέπεια του πολιτικού λόγου της Χρυσής Αυγής, από την γέννησή της μέχρι σήμερα, που πλέον είναι μια αναγκαιότητα για την επιβίωση του Έθνους μας. 
Δυναμικό παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης, που με την ρητορική του δεινότητα καθήλωσε το κοινό. Να θυμίσουμε πως ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης, λόγω περιοριστικών όρων από το Σεπτέμβριο του 2013, του έχει αφαιρεθεί ο δημόσιος πολιτικός λόγος. Απέναντι σε αυτή την κατάφωρη αδικία ο Συναγωνιστής, παραφράζοντας τη ρήση του Λεωνίδα, δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης: "Μολών συλλαβέ"!  
Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης Βουλευτής Βοιωτίας Καρακώστας Ευάγγελος αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων αντέστρεψε το ερώτημα που έθεταν οι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι προς τους Χρυσαυγίτες ψηφοφόρους, εν μέσω των διώξεων περί εγκληματικής οργάνωσης, ερώτημα που πλέον τίθεται προς τους ψηφοφόρους  των κομμάτων του "αντισυνταγματικού τόξου" εάν γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια ποιους ψήφιζαν, γιατί οι Χρυσαυγίτες γνωρίζουν! 
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Με το πέρας της εκδήλωσης οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Βουλευτές του Κινήματος και να τους παραθέσουν τους προβληματισμούς τους. 
Δηλώσεις Μπαρμπαρούση - Καρακώστα σε τοπικό ιστότοπο.
Αναμνηστική φωτογραφία με τους ομιλητές της εκδήλωσης.