Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Εδώ και δύο μήνες περίπου έχουν έρθει με φορτηγά βαν και έχουν δημιουργήσει καταυλισμό μία ομάδα ρομά στην Οδό Ειρήνης στο Περιστέρι (στο αδιέξοδο, πίσω από το MEDIA MARKT) με αποτέλεσμα επί καθημερινής βάσεως οι κάτοικοι να έχουν να αντιμετωπίσουν παρενοχλήσεις, κλοπές, διατάραξη κοινής ησυχίας, φασαρίες, χρήση ναρκωτικών και πολλά άλλα τα οποία δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν διότι φοβούνται. Έχει ειδοποιηθεί αλλεπάλληλες φορές η Αστυνομία, έγιναν καταγγελίες αλλά δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Κάθε μέρα επικρατεί ένα χάος από τσιγγάνους που περιφέρονται φωνάζοντας, βρίζοντας, μικρά παιδιά αδέσποτα στους δρόμους. Πριν από μέρες έκλεψαν εξαρτήματα από ένα μηχανάκι το τοποθέτησαν σε ένα άλλο μηχανάκι χωρίς πινακίδες και δωδεκάχρονα και δεκατετράχρονα παιδιά έκανα βόλτες πάνω κάτω στο δρόμο με κίνδυνο να χτυπήσουν κανένα άνθρωπο και το κυριότερα να χτυπήσουν μικρά παιδιά. Ένα πρωί είδαμε αίματα στα σκαλοπάτια μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται στο στενό και κάτοικοι που μένουν εκεί είπαν ότι είδαν ένα άτομο από αυτούς να κάνει χρήση ναρκωτικών με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη και τα αίματα να γεμίσουν τον χώρο που έκανε χρήση. Από εχθές έχουν ανοίξει μπροστά στα μάτια των κατοίκων, ένα ρολόι της ΕΥΔΑΠ κλέβουν το νερό και πλένουν κουβέρτες, κάνουν μπάνιο, γεμίζουν λεκάνες με νερό και κυριολεκτικά γίνεται ένας χαμός με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ούτε βγουν από τα σπίτια τους οι κάτοικοι. Η αστυνομία ανύπαρκτη, μιας και η πολιτική ηγεσία κυριευμένη από τις ιδεοληψίες τους, τους έχει δέσει τα χέρια αφήνοντας να καταπατούνται βάναυσα τα νόμιμα δικαιώματα Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών.
Μ.Δ.


Νίκος Κούζηλος προς συριζαίους για το ξεπούλημα του λιμένος Πειραιώς: «Χάσατε, ηττηθήκατε, συμβιβαστήκατε» - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε μερικοί είναι ότι για όσους στήριζαν το BREXIT το  θέμα δεν ήταν ούτε τα χρηματιστήρια, ούτε οι πολυεθνικές, ούτε αν ο Μπραντσο (Virgin) έχασε δισ., ούτε αν οι τράπεζες έχουν προβλήματα. Κανένα δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Το θέμα ήταν υπέρ ή κατά της παγκοσμιοποίησης και το μήνυμα εστάλη όσο και να αφρίζουν οι υποτακτικοί των τοκογλύφων ντόπιοι και ξένοι. Πόνεσε πολύ του παγκοσμιοποιητές, διότι η Αγγλία μαζί με την Ρωσία και ευχόμαστε όλοι και την Αμερική του Τραμπ θα το ξηλώσουν τελείως το πουλόβερ της παγκοσμιοποίησης και ας γαβγίζουν όσο θέλουν τα σιωνιστικά σκυλιά της Ε.Ε.
Ο.Σ.

Γερμανική οικονομική απόβαση στην Αθήνα: Ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ μαζί με εκπροσώπους πολυεθνικών έρχονται για να αγοράσουν στις... εκπτώσεις!

Dεν ξεύρω πως να εκφράσω τα συναισθήματα και την ντροπή που ένιωσα σήμερα όταν μου είπε ο 90 χρονών πατέρας μου αυτά που συνέβησαν στην τράπεζα όπου οι συνταξιούχοι πήγαν να πάρουν τις συντάξεις τους και τις βρήκαν ακόμη πιο πολύ μειωμένες. Ένας άνθρωπος που πολέμησε για την ανεξαρτησία τις Ελλάδας από τον γερμανικό ζυγό, ένας άνθρωπος που δούλεψε στα βαρέα και ανθυγιεινά. Ένας άνθρωπος που δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Σήμερα λοιπόν ένοιωσε την ταπείνωση μαζί με πολλά γεροντάκια φίλους του τον εξευτελισμό και με ένα μεγάλο γιατί και με σκυμμένο το κεφάλι γύρισε στο σπίτι του. Απαντήστε μου σας παρακαλώ γιατί πληρώνουμε στα νοσοκομεία με τις νέες κρατήσεις για να περιθάλψουμε τους λαθρομετανάστες και όχι τους Έλληνες; Γιατί αυτοί όλοι έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμάς που προσφέραμε επί 37 χρόνια στην Ελλάδα; Γιατί στο σπίτι μου να νιώθω απελπισμένος και το μέλλον να είναι αβέβαιο; Γιατί προσπαθούν να πάρουν το χαμόγελο και την ψυχή μας; Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, δεν ξέρω πια τι δικαιώματα έχω σαν Έλληνας. Μας έχουν τρελάνει στα ψέματα δεν αντέχουμε άλλο. Παρακολουθώ  συχνά αυτά που λέτε εσείς και οι βουλευτές σας και πρέπει αυτοί που μας λήστεψαν, αυτοί που μας αδίκησαν και συνεχίζουν να μας αδικούν, επιτέλους να τιμωρηθούν. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το κάνει!
Ε.Λ.
Γιατί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χρηματοδοτούν την κατασκευή “hot spot” στην Ελλάδα, αλλά δεν δέχονται ούτε έναν λαθρομετανάστη;