Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των θυμάτων στην Τρύπα της Ταρτάνας (φωτορεπορτάζ)




Δεκάδες συναγωνιστές από την Περιφερειακή Οργάνωση Στερεάς Ελλάδας, παρουσία του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και του εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας με την Ελληνική Αυγή Απόστολου Γκλέτσου, παρεβρέθηκαμε και φέτος στο ετήσιο μνημόσυνο στην Τρύπα της Τατάρνας.




Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων μεταβήκαμε στον περιφραγμένο χώρο του μνημείου όπου τελέστηκε Τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών.
Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε το Μέλος της Κ. Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου Ντάικος Κωνσταντίνος όπου εξιστόρησε το χρονικό της εποχής και ανέλυσε τους ουσιαστικούς λόγους που οδηγήθηκαν οι δολοφόνοι σε τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα, καταλήγοντας πως η μετά μανίας εξυπηρέτηση συμφερόντων ξένων που κρατάει μέχρι τις μέρες μας πρέπει επιτέλους να εκλείψει προκειμένου να μην ξαναζήσουμε ανάλογα γεγονότα στην μελλοντική πορεία μας ως Έθνος.



Στη συνέχεια έγινε προσκλητήριο νεκρών και ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των Μαρτύρων της Τρύπας και ακολούθησε κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου από τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.