Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Κλυδωνίζεται η πάλαι ποτέ κραταιά Ευρωπαϊκή ένωση με τα τεκταινόμενα των προηγουμένων ημερών. Ότι έσπειρε θερίζει. Έχοντας γίνει όργανο της διεθνούς και στυγνής τοκογλυφίας, εξοντώνοντας τους Ευρωπαϊκούς λαούς τόσο με την οικονομική πολιτική αλλά και με την  αθρόα λαθρομετανάστευση, δρέπει τους καρπούς των κόπων της. Με την δοτή ηγεσία της στράφηκε κατά της Ευρώπης των εθνών και μετατράπηκε σε ένα μόρφωμα όργανο των πιο σκοτεινών κύκλων, του παγκόσμιου παρασίτου της ανθρωπότητας. Θέλησε να μετατρέψει τα έθνη σε ένα μαζάνθρωπο δούλο και καταναλωτή, χωρίς εθνική ταυτότητα. Η άνοδος των Εθνικιστικών κομμάτων αυτό δεν θα το επιτρέψει. Με πρωτοπορία των αγώνων την Χρυσή Αυγή που παντού βρίσκει μιμητές τα σκοτεινά τους σχέδια θα μείνουν απλά σχέδια.
Σ.Μ.

Ο Eθνικισμός στην Ευρώπη σαρώνει, κόντρα στις πολιτικές ελίτ - Το κύμα των μεγάλων αλλαγών πλησιάζει

Πόσο μικροί και λίγοι σας φαντάζουν τώρα όλος αυτός ο συρφετός της Ε.Ε.; Τουσκ, Σόϊμπλε, Ντάϊσελμπλουμ αλλά και εδώ, Τσίπρας, Σαμαράς, Μητσοτάκης, Θεοδωράκης, Τασία Αναγνωστοπούλου κλπ αντιδημοκρατικές δυνάμεις... Από μόνοι τους όλοι αυτοί είναι τρωτοί και ευάλωτοι. Στηρίζονται σε δυνάμεις που τους παραδώσαμε εμείς. Μας χτυπούν με τα δικά μας όπλα... Μην τους το επιτρέπετε. Το πουλόβερ της Ε.Ε ξηλώνεται. Μπορούσαμε να το είχαμε κάνει εμείς πρώτοι από το 2009-2010 και να είχαν σωθεί 12.000 άνθρωποι που αυτοκτόνησαν λόγω της κρίσης αλλά και πάλι ποτέ δεν είναι αργά!
Θ.Τ.
Σε πανικό οι επικυρίαρχοι: Συστήνουν «Ευρωστρατό» για να αντιμετωπίσουν την διάλυση της Ένωσης τοκογλύφων και λαθρομεταναστών!

'Συνταγματικό'' και όλο το υπόλοιπο ψευτοδημοκρατικό τόξο. Είναι αντιληπτό  το ότι έχετε αφηνιάσει και θα κάνετε τα χειρότερα στους Έλληνες, λόγω brexit και ειδικά στον φορέα της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων την  Χρυσή Αυγή αλλά επειδή δεν μπορείτε να μας σκοτώσετε θα μας κάνετε δυνατότερους. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί αυτό.
Αλ. Ν.
Μαζική προσέλευση στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου για την ομιλία του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού - Φωτορεπορτάζ

Tους τελευταίους μήνες ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας, συνεχίζοντας την πολυετή και ασυμβίβαστη Εθνικιστική του δράση, δημιούργησε ερωτηματικά.
Κάποιοι αφελείς μέσα από αποστειρωμένα γραφεία, με μικροπολιτική σκέψη και προφανώς κρίνοντας εξ' ιδίων, θεώρησαν ότι δεν μπορεί παρά να υπάρχουν κάποιες βλέψεις πίσω από τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Λακωνίας. Πιθανή μετάλλαξή του σε.κόμμα, πιθανή υποψηφιότητά τού Προέδρου του στις εκλογές και άλλα κωμικά.
Λοιπόν εγώ σαν Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας, είμαι υποχρεωμένος να λύσω αυτές τις απορίες, αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ μαζί τους γιατί έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Ας είναι. Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας δημιουργήθηκε πριν από 7 χρόνια με έδρα τη Μάνη. Από την πρώτη στιγμή είχε ξεκάθαρο Εθνικιστικό προσανατολισμό. Σήμερα δίπλα μας βρίσκονται νέοι και εκλεκτοί συναγωνιστές. Φιλότιμοι, αγνοί, ηθικοί και πάνω απ' όλα Εθνικιστές.
Ο σκοπός του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας από την πρώτη στιγμή ήταν να υπηρετήσει την Πατρίδα, που την έθεσε ευθύς εξ' αρχής ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. Είμαστε αποφασισμένοι ακόμα και με γυμνά χέρια να σκάψουμε και να χτίσουμε τα οχυρά της αντίστασης που θα είναι και τα ορμητήρια της αντεπίθεσης. Χωρίς ξένες πλάτες και χωρίς χορηγούς.
Έχουμε ταχθεί σε τάξεις μάχης. Εμείς θα συμμετέχουμε ενεργά στις αυριανές φάλαγγες της νικηφόρας προέλασης. Ξέρουμε ότι τα όνειρά μας είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους. Έχουμε τη δύναμη να τα πραγματοποιήσουμε. Τη δύναμη της οργής απέναντι σε αυτούς που θέλουν να μας κάνουν σκλάβους. Έχουμε όραμα. Το όραμα να ζήσουμε ελεύθεροι σε μια Ελλάδα υπερήφανη.
Έχουμε τους ήρωές μας..τον Φουντούλη, τον Καπελώνη, τον Μάντακα, τον Σολωμού, τον Ισαάκ. Οι ψυχές τους είναι ανάμεσα μας και μας δείχνουν το δρόμο του αγώνα. Σας θέλουμε όλους μαζί μας για να δώσουμε τη μάχη της αντίστασης εναντίον αυτών που χτίζουν τη φυλακή του μελλοντός μας.
ΝΑΙ!!! Συμπαραταχθήκαμε με το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, που εκφράζει τον Εθνικισμό και αγωνίζεται ασυμβίβαστα παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες. Θα αγωνιστούμε μαζί μέχρι την τελική νίκη.
Όσον αφορά τις ιδιοτελείς βλέψεις που μας χρεώνουν, η απάντηση είναι μία και ξεκάθαρη: Φτύνω στα μούτρα την ψευδεπίγραφη δημοκρατία τους και τους εκφραστές της. Είμαστε Εθνικιστές και δεν συμβιβαζόμαστε ούτε με καρέκλες εξουσίας, ούτε με αξιώματα.
ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΛΟΥΚΑΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ