Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Οι Έλληνες Εθνικιστές έστειλαν αγωνιστικό μήνυμα στους απανταχού προδότες - Φωτορεπορτάζ


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης σε πείσμα των καιρών και σε όσους με δόλιο τρόπο ξεπουλούν την Ιστορία και Εδάφη της πατρίδας μας.

Για πάνω από 15 χρόνια και πάντοτε συνεπείς στον αγώνα για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων οι Έλληνες Εθνικιστές πραγματοποίησαν μία ακόμα εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρόν βουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ο ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος, οι βουλευτές Γ. Σαχινίδης, Σ. Βλάχου, Ε. Καρακώστας Π. Ηλιόπουλος και οι Συναγωνιστές Φ. ΓραικόςΜ. Τσακίρης εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων τόνισαν την ανάγκη διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων, καθώς ο μοναδικός πολιτικός φορέας που μάχεται για τον Ελληνισμό είναι η Χρυσή Αυγή.
Ο Συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στο ιστορικό της εκδήλωσης που ανέκαθεν είχε να αντιμετωπίσει την πολεμική κράτους και παρακράτους, υπενθυμίζοντας πως τα επεισόδια, οι αντισυγκεντρώσεις, οι συλλήψεις και κάθε δόλια πρακτική δεν κατάφεραν να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων.
Ο κεντρικός ομιλητής, Συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο ιστορικό των σημαντικών μαχών του Έλληνα στρατηλάτη παρομοιάζοντας τον αγώνα του με τον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, που, παρομοίως, στην πρώτη γραμμή της μάχης δίνει τα πάντα για Ελλάδα και Ελευθερία.
Το μήνυμα διαδόθηκε προς πάσα κατεύθυνση από εκατοντάδες Έλληνες: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Περισσότερες φωτογραφίες: