Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ήμουν σήμερα στην εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Γέμισε η ψυχή μου με χαρά βλέποντας τόσα νέα παιδιά που δεν ξέχασαν τους πρόγονους τους, που δεν γύρισαν την πλάτη όταν όλοι οι πολιτικοί προδότες το έκαναν για την Μακεδονία μας. Ο προπάππους μου πολέμησε στον Μακεδονικό Αγώνα, το μόνο που μας έμεινε είναι το όνομά του και μερικές σελίδες στην ιστορία. Με πιάνει θλίψη και συγχρόνως και οργή όταν βλέπω ότι κανείς δεν ασχολείται με ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα. Κανείς πλην των εθνικιστών της Χρυσής Αυγής που, παρά τον ανθέλληνα δήμαρχο, πραγματοποίησε για άλλη μια χρονιά την εκδήλωσή της και έδωσε το παρόν στον εθνικό αγώνα. Είμαστε εδώ, οι τελευταίοι που δεν ξεχάσαμε! Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική!
Μ.Τ.


Ο Φίλης που είναι άθρησκος θέλει να δώσει άδειες σε 40 αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα. Ο Απόστολος Παύλος έφερε τον Χριστιανισμό στην Αθήνα 2000 χρόνια πριν και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το εξισλαμισμό μας. Το μόνο πολιτικό κόμμα που μπορεί να σταθεί σε αυτή την ανθελληνική κυβέρνηση είναι η Χρυσή Αυγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διαβάσει όλους τους στίχους που παράγουν μίσος στο Κοράνι κατά των μη μουσουλμάνων και τις γυναίκες για να πάρει μια σφαιρική πληροφόρηση για το τι μέλλει γενέσθαι στην πατρίδα μας.
Γ. Γ.
Από το Success Story του Σαμαρά στον… “αναπτυξιακό” νόμο του ΣΥΡΙΖΑ!

Μας έχουν ζαλίσει στα κανάλια της διαπλοκής για τις μεγάλες οικονομικές συνέπειες που θα έχει η Ελλάδα λόγω της εξόδου της Μ. Βρετανίας από την ευρωζώνη. Λένε για τον τουρισμό και ότι οι Άγγλοι θα σταματήσουν να έρχονται λόγω της αύξησης των πακέτων τουρισμού. Λες και το Φαληράκι της Ρόδου, η Κρήτη και άλλα νησιά πριν το ευρώ δεν ασφυκτιούσαν από Άγγλους, λες και οι Ρώσοι δεν έρχονται διακοπές επειδή δεν έχουν ευρώ όπως και άλλες χώρες της ευρωζώνης ή όχι. Η Ελλάδα, που δυστυχώς ζει μόνο από τον τουρισμό, είναι επίγειος παράδεισος για όλη την υφήλιο, πουθενά αλλού δεν υπάρχουν τόσο εξευτελιστικές τιμές με πακέτα all inclusive για να κάνουν οι ευρωπαίοι και μη τις διακοπές τους. Ας αφήσουν το παραμύθι και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, επειδή θέλουν να συντηρήσουν ένα πανευρωπαϊκό καθεστώς λιτότητας.
Κώστας, Περιστέρι
Σωρεία βιασμών στα “hot spots” καταγγέλλει η Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ - Μούγκα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ