Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

 Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Καλό μήνα συναγωνιστές και συναγωνίστριες
Είναι πασίγνωστη η μικρόνοια που χαρακτηρίζει όλους τους «προοδευτικούς» που συναθροίζονται στους χώρους της «ηθικής» πρώτης φοράς αριστεράς. Είναι επίσης γνωστός ο τρόπος με τον οποίο προκαλούν και προσπαθούν κατ’ αυτό τον τρόπο να στρέψουν πάνω τους το μένος της φιλήσυχης κοινωνίας μας.
Οι αριστεροί δεν έχουν ακόμη καταλάβει, ή μάλλον καλύτερα αδυνατούν να καταλάβουν ότι, ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός και εν συνεχεία η ελληνορθόδοξη πίστη εξυμνούν την ανωτερότητα του πνεύματος της ανθρώπινης ύπαρξης και υπόστασης. Η ψυχή τους και η καρδιά τους είναι γεμάτη με βρόμα και δυσωδία χιλιάδων βόθρων πράγμα που τους καθιστά ανίκανους να δουν την πάσα αλήθεια. Εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο της αγάπης, καθώς και τα δυνατά συναισθήματα που απορρέουν από αυτή. Άνθρωπος που δεν έχει μέσα του ίχνος αγάπης είναι ικανός μόνο για αποτρόπαιες πράξεις. Η ψυχική και ψυχοσωματική  σύνθεση των αριστερών  το μόνο πράγμα που είναι ικανή να διαπράξει είναι μόνο η παραγωγή έχθρας και δυστυχίας. Οτιδήποτε είναι αντίθετο με τον αρρωστημένο τους κόσμο πρέπει να καταστραφεί, να εξαφανιστεί από προσώπου γης, αν αυτό είναι δυνατόν. Δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο πράγμα που κυνήγησε το σοβιετικό καθεστώς εν τη γεννέση του ήταν η ορθόδοξος πίστη. Το ίδιο γίνεται και σήμερα από τα μιάσματα της αριστεράς που μας κυβερνούν. Μας έφεραν τα σύμφωνα συμβίωσης για λεσβίες και πισογλέντηδες, μας έθεσαν αντιρατσιστικούς νόμους, μας μοστράρουν ανοιχτά φεστιβάλ πασάροντας λογιών-λογιών ναρκωτικές ουσίες στον πάσα ένα που συμμετέχει σε αυτά τα υπαίθρια αίσχη. Διοργανώνουν παρελάσεις με τους εκφυλισμένους σωματικά και πνευματικά ομοφυλόφιλους. Προχθές μας ανακοίνωσαν ότι ανήμερα της Μ. Παρασκευής θα διοργανώσουν, μέσω του συλλόγου των αθεϊστών,  φεστιβάλ κρεατοφαγίας. Απ’ όσα γνωρίζουμε δεν υπάρχει απαγορευτικό, ούτε από την πολιτεία αλλά ούτε και από την ελληνορθόδοξο πίστη τι θα φάει ο κάθε Έλληνας τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Όποιος ακολουθεί τους κανόνες της εκκλησίας μπορεί αν θέλει να νηστέψει όχι μόνο την Μ. Εβδομάδα, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής. Αυτοί συμπεριφέρονται λες και τα παρελθόντα μεγαλοβδόμαδα τους είχαν σε αναγκαστική νηστεία. Όποιος  θέλει να ξεζωθεί από την κρεατοφαγία, με γεια του και με χαρά του.
Προσπαθούν λοιπόν οι μίζεροι της αριστεράς να προκαλέσουν το μένος και την οργή των απλοϊκών ανθρώπων, αλλά και της επισήμου εκκλησίας με τις ενέργειες αυτές. Δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα περισσότερο από τον αυτοεξευτελισμό τους και μόνο. Οι κακοήθειές τους και αίσχη τους δεν θα αντιμετωπιστούν ούτε με διώξεις, ούτε με ξύλο, ούτε με τίποτα από αυτά που φαντάζεται ο ιδεατός κόσμος τους. Όλες οι θλιβερές τους συνήθειες και πολιτισμικές τους ανωμαλίες θα αντιμετωπιστούν με ανωτερότητα, σθένος και πυγμή, συναισθήματα που εκβάλλουν από όλους τους υγιής πνευματικά Έλληνες που ζουν εντός και εκτός της Ελληνικής επικράτειας. Εξάλλου με τα ίδια αυτά συναισθήματα οι πρόγονοί μας αντιμετώπισαν, με επιτυχία, παρόμοια περιστατικά στην μακραίωνη ιστορία του Τόπου μας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

 Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/