Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ CRASH: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΜΠΝΕΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

      Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί.

Για τους λαθρομετανάστες: «Δεν μας έρχονται έρχονται ούτε από το Χαλέπι ούτε από την εμπόλεμη ζώνη της Συρίας. Μας έρχονται από τα παράλια της Μικράς Ασίας. Γίνετε πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη; Στην Σμύρνη; Όχι, βέβαια. Άρα δεν είναι πρόσφυγες. Από την στιγμή που φεύγουν από την Συρία και πάνε στην Τουρκία, παύουν να είναι πρόσφυγες πολέμου. Διότι πηγαίνουν σε μια χώρα που δεν διεξάγεται πόλεμος. Όταν η διεθνής συνθήκη της Γενεύης μιλάει για ασφαλή χώρα, δεν μιλάει ότι στη χώρα δεν υπάρχουν διαρρήκτες, λέει ότι δεν γίνεται πόλεμος. Δεν θέλουν να έρθουν εδώ, δεν τους χωράει ο τόπος, το ξέρουν πολύ καλά.»
Για την αποφυλάκιση Ρουπακιά: «Μάρτυρες και αστυνομικοί κατέθεσαν ότι πρόκειται περί μίας εμπλοκής. Θα  είχε δικαστεί ο Ρουπακιάς και θα είχε λήξει. και δεν θα είχε βγει τώρα με τους 30 μήνες».
Για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής: «Φοβήθηκαν τις δημοσκοπήσεις όπου η Χρυσή Αυγή ανέβαινε διαρκώς και ήθελαν να μας σταματήσουν. Και βρήκαν αυτόν τον βρώμικο τρόπο και εκμεταλλευόμενοι ένα τραγικό περιστατικό – για το οποίο εκφράζω ολόθερμα τη λύπη μου, τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου – έφτιαξαν αυτήν την ιστορία».
Για τις κατηγορίες περί αλλαγής στάσης: «Ήμασταν φυλακή, μας πήγαν με χειροπέδες στην Βουλή. Τη χώρα κυβερνούσε ο Σαμαράς και είχαμε το θάρρος και την τόλμη να ρίξουμε με αφορμή την εκλογή του ΠτΔ την κυβέρνηση Σαμαρά μέσα από την φυλακή. Πού βλέπει κανείς ότι ρίξαμε τους τόνους;».
Ολόκληρη η συνέντευξη στο περιοδικό Crash Απριλίου – Μαΐου που κυκλοφορεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-n.-g.-michaloliakou-sto-crash-pou-kukloforei#ixzz46BoTdy62