Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Μάχες λαθρομεταναστών στην Ειδομένη - Μαροκινοί και αφγανοί έχουν καταλύσει την εθνική κυριαρχία! ΒΙΝΤΕΟ


Τελειωμό δεν έχουν τα επεισόδια που προκαλούν οι ανεξέλεγκτοι λαθρομετανάστες στον φράχτη που έχουν υψώσει οι σκοπιανοί στην Ειδομένη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 12.30 όταν μια ομάδα αφγανών και μαροκινών κινήθηκε προς τον φράχτη των Σκοπίων. Τα άτομα αυτά άρχισαν να κουνάνε τα σύρματα και οι σκοπιανοί στρατιώτες και αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.
Δύο διμοιρίες ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν παραταχθεί μπροστά στον φράχτη, που έχει υψωθεί στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - Σκοπίων, σε μία προσπάθεια να αποτραπεί ενδεχόμενη προσέγγιση.
Τότε ομάδες λαθρομεταναστών άρχισαν να πυκνώνουν στην περιοχή και να πετούν πέτρες με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες. Τα επεισόδια συνεχίζονται με τους σκοπιανούς αστυνομικούς να αυξάνονται στην περιοχή.
Το αποτέλεσμα ήταν και σήμερα αρκετά άτομα να παρουσιάσουν αναπνευστικά προβλήματα και να χρειαστεί να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή παραμένει αποπνικτική, ενώ περίπου 100 άτομα βρίσκονται διασκορπισμένοι στα χωράφια, δίπλα στην περίφραξη.
Αυτά είναι τα έργα της εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ που έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία σε μαροκινούς και αφγανούς!