Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΠΙΠΙΝΟΥ & ΑΧΑΡΝΩΝ


Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μεταφέρω αυτολεξεί απόσπασμα από μεγάλη αθηναϊκή εφημερίδα, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο λιμάνι του Πειραιά την Κυριακή το βράδυ, και στα οποία συνελήφθησαν 2 άτομα: «Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 7 μ.μ. ενάντια στη μετατροπή της Ελλάδας σε «απέραντο hotspot». Ενεργό ρόλο στη διοργάνωση της κινητοποίησης φέρεται να είχε η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ενωση (Λ.Ε.Π.ΕΝ.), ένα νεοσυσταθέν κόμμα στο οποίο πρωταγωνιστούν πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής.»

Θα σας βάλω περισσότερο στο νόημα κάνοντας χρίση της φαντασίας μου σε ένα όχι και τόσο σπάνιο περιστατικό, που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα: «από το αστυνομικό δελτίο διαβάζουμε: σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Πιπίνου & Αχαρνών, συνέβη ελαφριά σύγκρουση δύο τροχοφόρων, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τραυματισμοί ή θύματα. Στο ένα εκ των δύο οχημάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, συνοδηγός ήταν ένας άντρας ηλικίας 30 ετών, στέλεχος της Χρυσής Αυγής ».



Λέτε ο κ. Τόσκας, θορυβούμενος από τα ξένα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για άνοδο της Χρυσής Αυγής, θα ψάχνει σε όλα τα συμβάντα του αστυνομικού δελτίου να βρει αν εμπλέκονται σε αυτά νυν & πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής, εμπλουτίζοντας έτσι την ήδη σε όγκο φορτωμένη δικογραφία της δίκης του κινήματος;
Διαβάστε περισσότερα : https://ethnikismos.net/