Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Οι Γάλλοι έκαναν 7 χρόνια να αποκαταστήσουν τη σιδηροδρομική επικοινωνία στο Καλέ, από τους μετανάστες, τόνισε ο Μουζάλας. Έτσι και στην Ελλάδα, αν κινηθούμε  με αριστερό βηματισμό σε λίγο η παναραβική κωμόπολη της Ειδομένης θα είναι γεγονός.

Το κοινωνικό και πολιτιστικό πρεστίζ της κυβέρνησης στο εξωτερικό όσο πάει και μεγαλώνει. Μετά τους αστέρες του Χόλυγουντ και τον Πάπα που αποκρίθηκαν άμεσα στο κυβερνητικό πρόγραμμα  «κλάψτε μαζί μας για τους πρόσφυγες», σειρά έχει να επισκεφτεί τη Λέσβο η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια.
Ομάδα  αλληλέγγυων που ταξίδευε για Λέσβο, ώστε να υποδεχτούν τη βασίλισσα Ράνια, πιάστηκε στα χέρια με το πλήρωμα του καραβιού όταν έμαθαν ότι ο καπετάνιος θα δέσει στη….. νήσο Μυτιλήνη. Το συμβάν έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά ο καπετάνιος στιγματίστηκε ως προβοκάτορας και εχθρός του Λαού.  
Αστείρευτη είναι η αγάπη των δανειστών για την Ελλάδα, μιας και με τις ενέργειες του Σύριζα νέα μέτρα σε ΔΙΣ θα πλαισιώσουν τους Έλληνες.
Προχθές οι ΑΝΕΛ ακύρωσαν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης να εισπράττει έξοδα, καταψηφίζοντας τη διάταξη 43 η οποία προέβλεπε καταβολή παραβόλου σε σκάφη και βάρκες ερασιτεχνών ψαράδων(!) Ο πρόεδρος Πάνος, πιστός στις κόκκινες γραμμές, κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιβαρυνθεί με φόρους ο Έλληνας φορολογούμενος ! Τώρα, αν απ’ την άλλη φέρνουν μνημόνια προς ψήφιση αυτό είναι για το καλό της Πατρίδας!
Αέρηδες ανανέωσης στο κόμμα της δεξιάς!! Την Τετάρτη στη βουλή ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε τη δημιουργία ενός νέου υπουργείου ∙  του υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων και Ασφάλειας,  ενώ την Παρασκευή  κήρυξε την έναρξη του 10ου συνεδρίου του κόμματος με κεντρικό σύνθημα, τη διάλυση του κομματικού κράτους !
 Ο Τσίπρας δήλωσε στη βουλή ότι τον εμπαίζουν οι δανειστές. Ανήκουστο! ! !
Ευγνώμονας πρέπει να είναι ο Ελληνικός λαός στη κυβέρνηση που κράτησε τα μέτρα στα 3,5 ΔΙΣ, ενώ οι δανειστές ήθελαν 10 ΔΙΣ. Αυτό θα επικαλεστούν οι συριζαίοι βολευτές στις περιφέρειές τους ενόψει των εορτών του Πάσχα, μιας και τα μέτρα θα ψηφιστούν μετά τις γιορτές.

Μετά την 48η απεργία της ΕΣΗΕΑ και εκ της οποίας ουδείς πήρε πρέφα τι ειπώθηκε και τι δεν ειπώθηκε στην περίφημη διαπραγμάτευση των 3,5 ΔΙΣ, αποφασίστηκε νέα απεργία των δημοσιογράφων μέχρι και τη Μ. Τετάρτη. Λέτε να ετοιμάζουν εξέγερση των αλλόφυλων στο Μεγαλοβδόμαδο με τον Ελληνικό λαό να βρίσκεται στα σκοτάδια; Είδωμεν.  
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/