Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΙΤΩΝ ΜΑΣ



Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Μετά το συμβάν στην συνεδρίαση της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της βουλής, και την κατά μέτωπο επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη προς άπαντες που εκχώρησαν μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας, βρήκαν την ευκαιρία οι απάτριδες πολιτικοί του αντισυνταγματικού τόξου να επιτεθούν στην Χρυσή Αυγή. Έτσι, όσοι βουλευτές παρίσταντο στην συνεδρίαση της επιτροπής άρχισαν πυρ ομαδόν κατά του συναγωνιστού βουλευτού. Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί, γιατί στο περιστύλιο της βουλής πρωτοκλασάτα στελέχη του κλεπτοκρατικού τόξου έδωσαν μίνι συνεντεύξεις για το συμβάν. Ιδού μερικές από αυτές:

  • «Ζητήσαμε από τον πρόεδρο της Βουλής την αλλαγή του Κανονισμού, γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει με την εισαγωγή του κόμματος των ναζί στη Βουλή», σημείωσε ο κ. Σπ. Δανέλλης (Ποτάμι).
  • «Η συμπεριφορά τους είναι ναζιστική», σχολίασε ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη).
  • «Από φασίστες και ναζιστές ρατσιστικό και φασιστικό λόγο θ’ ακούσεις», είπε ο κ. Αθ. Παφίλης (ΚΚΕ).*
  • Για «μία από πιο μαύρες σελίδες κοινοβουλευτικής διαδικασίας» έκανε λόγο η κ. Ντόρα Μπακογιάννη
Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις Παφίλη, Κωνσταντινόπουλου και Δανέλλη, περί ναζιστικών και φασιστικών, είναι εμφανές ότι η βελόνα κόλλησε και δε λέει να ξεκολλήσει. Δεν μπορώ όμως να αφήσω άνευ σχολιασμού τη δήλωση της μίας εκ των θυγατέρων που απαρτίζουν την αγία οικογένεια του Τόπου μας. Ως «μαύρη σελίδα» του κοινοβουλευτισμού έκανε λόγο η κ . Μπακογιάννη για τη στάση της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή του αίσχους. Θα αναφέρω τρείς τρανταχτές περιπτώσεις από το βίο και την πολιτεία της κ. Ντόρας, ως υπουργό εξωτερικών της αλήστου μνήμης κυβέρνησης Καραμανλή. Όντως κ. Ντόρα ήταν μαύρη η προχθεσινή σελίδα όπως αυτή γράφτηκε για τα ιστορικά του κοινοβουλευτισμού. Ήταν μαύρη  γιατί ο χαρακτηρισμός «προδότη» από τον Κασιδιάρη προς τον Καμένο σας θύμισε τα αίσχη σας όπου ως υπουργός εξωτερικών, και για να μην χαλάσετε την καρδιά του Ερντογάν θεσπίσατε νόμο όπου, οι μουφτήδες στην Θράκη αντί να διορίζονται από το Ελληνικό δημόσιο, θα εκλέγονται από τους μουσουλμάνους. Ήταν μαύρη η σελίδα, γιατί σας θύμισε  το γεγονός όταν ξεπουλούσατε το όνομα της Μακεδονίας επιτρέποντας στον σκοπιανό ομόλογό σας, κατά την σύνοδο του ΟΟΣΑ που γίνονταν στην Κέρκυρα το 2009, να προσγειωθεί με αεροπλάνο που στη ράχη του έγραφε φαρδιά πλατιά «Δημοκρατία της Μακεδονίας».  Ήταν μαύρη γιατί σας θύμισε ότι, κατά την προεκλογική περίοδο του 2009 ταυτίστηκες με τον Γ. Παπανδρέου για την επαναφορά του κατάπτυστου σχεδίου Ανάν, και όλα αυτά μάλιστα υπό τη σκέπη ξένων ομίλων με σκοτεινούς σκοπούς για το έθνος μας, και συγκεκριμένα του ομίλου ELDERS.   Ήταν επίσης μαύρη η σελίδα κ. Ντόρα γιατί ως γνωστόν ανήκετε σε ένα πολιτικό τζάκι που το διέπει η ιδιοτέλεια, πράγμα που σημαίνει ότι, δώσατε σήμερα για να πάρετε στο μέλλον, όπου με την συγκατάθεσή σας η ύπαρξη των νατοϊκών στο Αιγαίο, αν μη τι άλλο, μόνο για γούστο δεν έγινε.
* Ο σύντροφος Παφίλης αρχίζει, ανησυχητικά, να χάνει τον ιδεολογικό του προσανατολισμό. Σύντροφε Θανάση ξέχασες τα “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, “έξω το ΝΑΤΟ”,” φονιάδες των λαών…”.