Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Καλό μήνα συναγωνιστές!
Οφείλω να ομολογήσω ότι, εκ των λίγων δημοσιογράφων που γράφουν σε καθεστωτικές φυλλάδες, είναι και ο έγκριτος κ. Ιορδανίδης της καθημερινής. Τον παρακολουθώ αρκετό καιρό που χρησιμοποιεί επιχειρήματα σοβαρά για το κίνημά μας, και όχι του τύπου, φασίστες και ναζιστές, που χρησιμοποιούν άλλοι συνάδελφοι του. Αναλύοντας το «φαινόμενο» Μητσοτάκη, έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Ιορδανίδης στην κυριακάτικη έκδοση της καθημερινής:   «Ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπούσε μια μειοψηφική τάση στη Ν.Δ. Το γεγονός αυτό δεν απονομιμοποιεί την εκλογή του, διότι ούτως ή άλλως η εξουσία κατακτάται από δυναμικές μειοψηφίες. Ο σημερινός ηγέτης της Κεντροδεξιάς έλκεται από τον κεντρώο χώρο, τους εκσυγχρονιστές και τους πεφωτισμένους της Αριστεράς.
Πρόκειται για κοινωνικές ομάδες αβαθείς, απλώς αφρολισθαίνουσες. Από την άλλη όμως πλευρά, ο παραδοσιακός δεξιός συνθλίβεται από την κρατούσα ευρωπαϊκή τάξη πραγμάτων. Εξ ου και η ανάδειξη της λεγομένης Ακροδεξιάς, γύρω από την οποία συσπειρώνονται πολίτες που, πριν από λίγες δεκαετίες μόνον, ήταν το υγιές στοιχείο στη μάχη εναντίον της διεθνιστικής, κομμουνιστικής Αριστεράς. Θα ήταν κωμικό βεβαίως να θεωρήσει κάποιος ότι η συνιστώσα του ΛΑΟΣ που έχει προσχωρήσει στη Ν.Δ. μπορεί να λειτουργήσει ως ανάχωμα εξόδου των δεξιών ψηφοφόρων. Ο ρόλος αυτός ανήκει στους παραδοσιακούς και μόνον βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Έκφραση αυτής της Ακροδεξιάς στη χώρα μας είναι η Χρυσή Αυγή, που εξ ανάγκης θα περάσει περίοδο «ωριμάνσεως», όπως συνέβη στην Αυστρία, στην Ολλανδία, κυρίως στη Γαλλία, και άλλου.»
Ο κ. Ιορδανίδης δεν λέει τίποτε περισσότερο από αυτό που ακούει κανείς στους δρόμους και στις πλατείες της Χώρας μας. Μπορεί από τη μία τα ξένα συμφέροντα που διευθύνουν την πολιτική ζωή της Χώρας μας, να επέλεξαν ως αυριανό πρωθυπουργό τον άρχοντα της ιδιοτέλειας που ακούει στο όνομα Κ. Μητσοτάκης, από την άλλη όμως παραβλέπουν, σκόπιμα, ότι αυτή η επιλογή έχει και τις «συνέπειές» της. Δυστυχώς για αυτούς που ρυθμίζουν τα του οίκου μας, υπάρχουν ακόμη γνήσιοι Έλληνες που θλίβονται βλέποντας την σημερινή κατάντια της Πατρίδας μας ως απόρροια των τελευταίων δεκαετιών, των προδοτικών κυβερνήσεων που παρέλασαν από τη Χώρα μας και δη των δεξιών. Έχω πολλάκις αναφέρει ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν πάντα από τους λίγους. Οι λίγοι, στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι άλλοι από τους γνήσιους Έλληνες πατριώτες που εγκλωβίστηκαν, δεκαετίες τώρα, σε ένα πολιτικό σχηματισμό που ξεκίνησε με λάβαρο τις αρχές, τις αξίες, και τα ιδανικά,  αλλά στην πορεία μετουσιώθηκε σε πολιτικό κόμμα ημετέρων. Παραγνωρίζουν τα ξένα αφεντικά της Πατρίδος μας ότι έχουν απέναντί τους, δεν έχει σημασία που είμαστε  λίγοι, ανθρώπους με Πίστη όπου δεν τους σταματά τίποτε. Νομίζουν τα διεθνή αφεντικά, παρέα με τους εγχώριους εντολοδόχους τους, ότι θα κάμψουν την αντίσταση των ολίγων με τακτικισμούς προπαγάνδας, όπως οι τελευταίοι διασκορπίζονται στη Χώρα μας όπως τα φτερά στον άνεμο. Τίποτε, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, δεν κατακτιέται χωρίς αγώνα και θυσίες. Τίποτε δεν χαρίζεται απλόχερα αν δεν υπάρξει η συνδρομή αυτών που θα αψηφίσουν τις κακοτοπιές και θα προτάξουν τα στήθη τους για τα δίκαια της Πατρίδος μας. Ελπίζω, και το πιστεύω, ότι με τη βοήθεια του Θεού θα καταφέρουμε αυτό που τώρα φαντάζει ακατόρθωτο. Αλλά όπως λέει και το αρχαίο ρητό, «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !