Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Όλοι παρακολουθήσαμε τις προάλλες τη στάση που κράτησε ο κ. Τσίπρας, όταν στην ανάκρουση της μασσαλιώτιδας, στεκόταν με τα πόδια ανοιχτά και με τα χέρια σταυρωμένα μπρος το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Δεν γνωρίζει ο πρωθυπουργός τι επιβάλλει το πρωτόκολλο σε ανάλογες περιπτώσεις; Βεβαίως και το γνωρίζει, μιας και σε ανάλογη τελετή στη Ρωσία στεκόταν σε στάση προσοχής, και χωρίς να κοιτά τον ουρανό. Γιατί συνέβη αυτό το «ατόπημα» από τον Έλληνα πρωθυπουργό; Η δεύτερη περίπτωση αφορά το διορισμό 15 καθαριστριών σε θέσεις γραμματείας των δικαστικών καταστημάτων. Βούιξαν τα ΜΜΕ από αυτή την απόφαση του  υπουργού δικαιοσύνης, με τον τελευταίο να δικαιολογείται ότι όλα έγιναν με το γράμμα του νόμου.
Λες και για τα νομοτυπικά του επιτέθηκαν κανάλια και εφημερίδες. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία μιας και η εθελοτυφλία είναι μόνιμη πάθηση υπουργών και δη αριστερών. Δεν ήξερε ο κ. Παρασκευόπουλος ότι η σεβαστή τάξη του επαγγέλματος των καθαριστριών δεν ενδείκνυται για τέτοιες υπηρεσίες; Βεβαίως και το ήξερε. Φανταστείτε να χήρευε η θέση της γραμματέως του γραφείου του κ. Παρασκευόπουλου, όταν διατηρούσε την έδρα του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, και να του έστελναν μία καθαρίστρια να αναλάβει καθήκοντα γραμματέως. Την ίδια στιγμή θα είχαμε συλλαλητήριο έξω από το πανεπιστήμιο με ντουντούκες και αναρτημένα πανό να γράφουν για την εκμετάλλευση και τον εξευτελισμό του εργαζόμενου λαού από το καπιταλιστικό σύστημα. Προχθές είχαμε τις δηλώσεις Φίλη για την Γενοκτονία των Ποντίων καθώς και το σάλο που προκάλεσαν. Δεν γνώριζε ο Φίλης την ιστορική αλήθεια; Βεβαίως και τη γνώριζε, αλλά , οι «αρχές» του ορίζουν άλλα.
Γιατί συνέβησαν τα παραπάνω γεγονότα; Ήταν θέμα αστοχίας των κυβερνόντων ή κάτι άλλο συμβαίνει; Ούτε αστοχία ήταν, ούτε συνέβησαν τυχαία. Η θεωρία του  μπολσεβικισμού που διέπει τα μυαλά ορισμένων κυβερνόντων, προστάζει και τις αρχές του. Μία από τις αρχές του κομμουνιστικού μανιφέστου είναι και η ισοπέδωση της κοινωνίας, είτε με την απαξίωση θεσμών, είτε με την καταβαράθρωση της ιστορίας του Τόπου μας. Όπου επικράτησαν τα μιάσματα του μπολσεβικισμού ισοπεδώθηκαν τα πάντα, θρησκεία, πολιτισμός, ιστορία, αρχές, αξίες, έθιμα δηλαδή αυτά που συνθέτουν ένα υγιές κράτος. Η στάση του Τσίπρα μπρος το μνημείο της βουλής, όπως και το «ανδραγαθήματα»  Παρασκευόπουλου και Φίλη, ήταν  το μήνυμα που έστειλαν στους ομοϊδεάτες τους, για το αναποδογύρισμα των θεμιτών που θέλουν να επιβάλλουν  στη Χώρα μας. Στην παρθενική του ομιλία στη βουλή ως πρωθυπουργός ο Τσίπρας μίλησε για εξισωτισμό. Αυτά είναι τα πρώτα δείγματα της «ελπίδας» που επέλεξαν οι  περισσότεροι Έλληνες δια της ψήφου τους, και ανάθεμα αν έχει πάρει, η πληθώρα του Ελληνικού λαού, χαμπάρι για το τι συμβαίνει στην Πατρίδα μας. η Χρυσή Αυγή σεβόμενη και τιμώντας τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες του Ελληνικού Έθνους, θα παραμείνει πιστός και άγρυπνος φρουρός έναντι σε κάθε στοιχείο που θα επιβουλεύεται την Ελλάδα μας.