Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου21 Νοεμβρίου: Ημέρα γιορτής για το σύνολο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και υπερηφάνειας τόσο για το στρατευμένο έμψυχο δυναμικό της χώρας, όσο και για τους απανταχού Έλληνες.

Η σημερινή ημέρα είναι παράλληλα και μεγάλη θρησκευτική γιορτή, η ημέρα εορτασμού των εισοδίων της Παναγίας, που με την προστασία και τις ευλογίες Της το Ελληνικό έθνος και ειδικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις μας κατέγραψαν σελίδες δόξας και ηρωισμού στα πεδία των μαχών.

Στο Μεσολόγγι γιορτάστηκε η ημέρα αυτή με τη δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου παρευρέθηκαν οι συναγωνιστές Κωνσταντίνος Μπαρπαρούσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, και Δημήτριος Μακρής, δημοτικός σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου με την Ελληνική Αυγή, οι οποίοι στην συνέχεια κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Τριγώνου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-hmera-twn-enoplwn-dunamewn-sthn-iera-polh-mesologg#ixzz3sKxWfsfF