Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΑΝΤΙ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Με την αιτιολογία ότι, στις στολές των αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων πρέπει να απεικονίζονται τα ουσιαστικά προσόντα των αξιωματικών και να αποφεύγονται οι υπερβολές, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης εξέδωσε διαταγή με την οποία καταργείται το εθνόσημο από τις στολές. Συγκεκριμένα, με διαταγή που εξέδωσε στις 6-11-015 ο κ. Αποστολάκηςδιαφαένονται τα κάτωθι: Πρώτον, το διακριτικό σήμα που είχαν όσοι υπηρετούσαν στο επιτελικό γραφείο του Αρχηγού καθώς και άλλα αντίστοιχα για όσους υπηρετούσαν σε συγκεκριμένους κλάδους του Επιτελείου. Δεύτερον, το έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλαδή το εθνόσημο, με τη λέξη «Ελλάς».  
Βέβαια ο κόκκινος Πάνος, πριν την αναγγελία του Αποστολάκη, είχε πει να βάζουν εικόνες Αγίων στις στολές τους οι αξιωματικοί, κάτι βέβαια που αποτελεί ύβρη για τα όσια και ιερά της Χώρας μας. Ήξερε βέβαια ο άχρηστος υπουργός όταν έκανε τέτοιες δηλώσεις, τι κατάληξη θα είχε αυτή η ιστορία. Βέβαια δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και νέα διαταγή στην οποία θα αναφέρεται ότι, στη θέση του εθνόσημου θα μπει το σφυροδρέπανο, κάτι που προσδίδει «κύρος» και «δύναμη».
Αυτές οι κινήσεις χαρακτηρίζονται ως αντεθνικές και άρρωστα επικίνδυνες για τον Τόπο. Είναι φανερό ότι γίνονται προσπάθειες να ξεριζωθεί σιγά-σιγά, από τους ψυχανώμαλους όσο και πνευματικά ανισσόροπους αριστερούς ό,τι έχει σχέση με την Πατρίδα μας και το Έθνος μας. Τώρα, όσοι με απάθεια και αταραξία δέχονται τέτοιου είδους παρεμβάσεις, ενώ γνωρίζουν και ξέρουν τι εστί ο όρκος που κάποτε έδωσαν για την προστασία της Ελλάδος, ας αναλογιστούν και ας λουστούν τις συνέπειες των ενεργειών τους.