Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ

Ως ακραία στάση των Χρυσαυγιτών χαρακτηρίστηκε από την «καθημερινή» ο προχθεσινός ντόρος στη βουλή. Συνηθισμένοι είμαστε σε τέτοιους χαρακτηρισμούς όταν τα πραγματικά γεγονότα αποσιωπούνται για ευνόητους λόγους. Εξάλλου δεν τους «έπαιρνε» να έλεγαν και κάτι άλλο. Ο ντόρος συνεχίστηκε και χθες στη βουλή με αφορμή ένα έγγραφο –μη διαβαθμισμένο από πλευράς ασφαλείας – απ’ το ΥΠΕΞ προς τον αρχηγό μας. Ένα έγγραφο που ρωτούσε τον αρχηγό μας, για τη γνώμη και τη θέση του Λαϊκού Συνδέσμου, όσον αφορά το  όνομα της Μακεδονίας μας. Ο αρχηγός απάντησε από βήματος της βουλής αυτό που λένε όλοι οι γνήσιοι Έλληνες ότι, το όνομα της Μακεδονίας παραμένει αδιαπραγμάτευτο. Η απάντηση βέβαια, τους ντόπιους μισέλληνες καθώς και τους ξένους εντολοδόχους τους, τους ενοχλεί αφάνταστα.
 Τους πειράζει να ακούγονται, ακόμη, κάποιοι που επιμένουν στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Τους πειράζει τόσο, που έφθασαν σε σημείο να χαρακτηρίσουν- τάχα- διαρροή την αναγγελία του εγγράφου από τον αρχηγό μας. Απείλησαν δε ότι, θα αποκλείσουν τη Χρυσή Αυγή από το συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής, πράγμα που είναι αντισυνταγματικό. Αυτές τους όμως οι κινήσεις ξεσκεπάζουν τις δικές τους ανομίες όταν , άλλα λέγονται στο κλειστό συμβούλιο του ΥΠΕΞ, και άλλα αυτοί μεταφέρουν στην κοινή γνώμη. Είχαν την εντύπωση ότι η Χρυσή Αυγή έχει κρυφή ατζέντα. Ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει σαν τα μούτρα τους, που οι άθλιοι, δεν έχουν αφήσει ούτε «ψήγμα» της ανεξάρτητης Ελλάδος που να μην το έχουν ξεπουλήσει. Όλα τα σοβαρά κράτη συνθέτουν ένα ενιαίο πολιτικό μέτωπο εξωτερικής πολιτικής, κάτι που μένει αμετάβλητο όσοι αρχηγοί κι αν εναλλαχτούν στην εξουσία. Πάρτε παράδειγμα τις ΗΠΑ, ή την τριτοκοσμική Τουρκία, εν αντιθέσει με μας, όπου όλοι οι εγχώριοι μισέλληνες πολιτικοί, συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο ποιος θα επιτύχει το καλύτερο ξεπούλημα της Εθνικής μας ανεξαρτησίας, έτσι απλά χωρίς αιδώ, ξεδιάντροπα.
Προ καιρού είχα γράψει ότι, το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ δεν έγινε για καλό. Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες με τη δήλωση Κοτζιά, τάχα, για διαρροή επίσημου εγγράφου από τη Χρυσή Αυγή. Τέτοιες κινήσεις ενάντια της Χρυσής Αυγής, από πλευράς κυβέρνησης όσο και των παρατρεχάμενων αυτής δημοσιογραφίσκων, δεν πρόκειται να σταματήσουν να δημιουργούνται. Η παραγωγή κακόβουλων και ανύπαρκτων σεναρίων θα συνεχίζεται από τους διαφθορείς της Πατρίδος μας. Αν ρίξει κάποιος μία ματιά στην επίσημη σελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου θα διαπιστώσει, ιδίοις όμασι, την ορθότητα και την αληθοφάνεια του εν λόγο εγγράφου. Οι κινήσεις του αντισυνταγματικού τόξου προδίδουν πανικό, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, όπου αδυνατούν και τα πλέον ασήμαντα που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητος, να φαντάζουν για αυτούς απροσπέλαστο εμπόδιο. Η πολιτική τους αποσύνθεσή είναι θέμα χρόνου.