Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Δυναμική απάντηση Στρατηγού Συναδινού στον υβριστή της Χρυσής Αυγής, Παύλο Σιατίστης

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός απέστειλε απάντηση στον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο για την νέα συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ακολουθεί η επιστολή του Στρατηγού Συναδινού: "
Σεβασμιώτατε,
δράττομαι της ευκαιρίας και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολο, να απευθυνθώ προς την ημετέρα προσωπικότητα, καθώς μετά λύπης εδιάβασα τα όσα σε συνέντευξή σας ειπώθηκαν σε μεγάλο κανάλι ΜΜΕ. Το εν λόγω ΜΜΕ, δυστυχώς υπηρετεί - και θα έπρεπε να το γνωρίζετε - μεγάλα χρηματιστηριακά συμφέροντα, με ανθέλληνες ως επί το πλείστον, αθέους και πολύ περισσότερον πολέμιους της Ορθοδόξου Πίστεώς μας.

Πίστευα ότι είσασταν πεφωτισμένος εκ των ηγετών της ταλαιπώρου, μετά τον Μακαριστόν Χριστόδουλο, Αυτοκεφάλου Εκκλησίας μας και των πάλαι ποτέ Νέων Χωρών, αλλά μάλλον έσφαλα επ΄ αυτού. Διότι πως άλλως να ερμηνεύσω τα όσα ανυπόστατα αναφέρετε περί Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και παλαιότερα επράξατε. Μάλλον λοιπόν δεν έχετε σαφή γνώση της πραγματικότητας.
Έπρεπε να κρίνετε, κατά την άποψη μου, όλα όσα συμβαίνουν στην δύστυχη Πατρίδα μας και την Ορθόδοξο Πίστη μας εδώ και δεκαετίες και αφού αναζητήσετε τους επίορκους και απάτριδες ταγούς αυτού του ολισθήματος, αυτούς να στηλιτεύσετε και όχι όσους καθ΄ υπόδειξη σας έχουν επιβάλλει να στηλιτεύσετε.
Λυπάμαι, διότι σας έχω γνωρίσει και δεν θα ήθελα επ΄ ουδενί να αναφερθώ τοιουτοτρόπως στο πρόσωπό σας. Πλην όμως δεν ανέχομαι να υβρίζετε κατ΄ αυτόν τον τρόπο εμένα και τους απαρτίζοντες τον Λαϊκό Σύνδεσμο, καθ' όσον η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός χώρος που αντιστέκεται για την "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια". Πολύ δε περισσότερο και λόγω θέσης να υποκαθιστάτε τους δικαστές εσείς. Εσείς, που εκ της Πίστεώς μας, έδει να έχετε ως φάρο, ότι ο μόνος Δίκαιος Κριτής είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.
Ειλικρινώς λυπάμαι.
Με σεβασμό, ένας πολύ πιστός Ελληνορθόδοξος Χριστιανός
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-apanthsh-strathgou-sunadinou-ston-ubristh-ths-chrushs-aughs-paulo#ixzz3pYyk1ycN