Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θυμάστε τον περιβόητο φράκτη του Σαμαρά στον Έβρο, που τελικά κατέρρευσε όταν φούσκωσε ο ομώνυμος ποταμός; Λοιπόν, ο φράκτης μας είχε μήκος περίπου δέκα χιλιομέτρων, και μάλιστα το διατυμπάνιζαν οι τότε ψοφοδεξιοί κυβερνώντες ως κατόρθωμα, σε μία περιοχή όπου το μήκος της χερσαίας συνοριακής μας γραμμής, με τους απέναντι, υπερβαίνει τα 200 χιλιόμετρα. Από τα νησιά μπαίνουν ελεύθερα οι λαθρομετανάστες, από τον Έβρο μπαίνουν, και τώρα άρχισαν να επιστρέφουν από τα βόρεια, όσοι δεν μπόρεσαν να διαφύγουν στην Ευρώπη, μέσω Ουγγαρίας. Ιδού πως περιγράφει η χθεσινή «καθημερινή» το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες: «Μόνο που οι πέραν της Ελλάδος «σταθμοί» άρχισαν να υψώνουν τείχη και το κύμα πλέον αργά, δραματικά, πισωγυρίζει. 
Στην περιοχή των συνοριακών σταθμών των Ευζώνων και της Ειδομένης συνωστίζονται χιλιάδες. Το τελευταίο διάστημα, περίπου 1.000 την ημέρα περνούν στην ΠΓΔΜ. Αρκετοί δέχονται επιθέσεις από μαφίες και επαναπροωθούνται στη χώρα μας τραυματισμένοι και καταληστευμένοι. Ύστερα από λίγο ξεκινούν και πάλι το οδυνηρό ταξίδι. Όμως ήδη, στη Γευγελή, αλλά και κατά μήκος των 50 χλμ. της συνοριακής γραμμής αναπτύσσονται δυνάμεις του στρατού που μαζί με την αστυνομία επιχειρούν να «συγκρατήσουν» τις ροές, εγκλωβίζοντάς τις στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων. Πιο βόρεια και η Ουγγαρία άρχισε την κατασκευή φράχτη στα σύνορα με τη Σερβία (175 χλμ.), τα οποία περιφρουρεί πλέον και ο στρατός.»
Η Ουγγαρία, που λέτε αγαπητοί συναγωνιστές, μόλις αντιλήφθη το πρόβλημα που θα έχει με τους λαθρομετανάστες, αμέσως σήμανε συναγερμό. Ως αποτέλεσμα είχε την άμεση κινητοποίηση στρατού και φυλακισμένων. Οι μεν πρώτοι άρχισαν να στήνουν έναν φράκτη ύψους τεσσάρων μέτρων και μήκους 175 χιλιομέτρων , στα σύνορα με τη Σερβία. Οι δεύτεροι έφτιαχναν τα συναρμολογούμενα υλικά περίφραξης που χρησιμοποιούσαν οι στρατιώτες. Έτσι ανεκόπη σημαντικός αριθμός λαθρομεταναστών που θα εισέρεαν στο ουγγρικό έδαφος, και οι οποίοι αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Πιο νότια, και συγκεκριμένα στα αντιπαθητικά Σκόπια, είχαμε κι εκεί θέμα με τους λαθρομετανάστες, και μάλιστα από αυτούς που έφευγαν «παράνομα» από την Ελλάδα, προσπαθώντας να εισέλθουν στα Σκόπια. Οι Σκοπιανοί τοποθέτησαν στρατιωτικές μονάδες ώστε να επιληφθούν τη φύλαξη των συνόρων τους. Τι κάναμε εμείς τώρα απ’ τη μεριά μας; Εμείς καταρχάς, διώξαμε από τις συνοριακές μας γραμμές τα ένοπλα στρατιωτικά τμήματα. Δεν είναι sic ένα ευρωπαϊκό κράτος, όπως εμείς, να χρησιμοποιούμε τέτοιες αποτρόπαιες μεθόδους για τη φύλαξη των συνόρων μας ! ! !
Εμείς είμαστε έτη φωτός μπροστά, από τους παραπάνω γείτονές μας ! ! ! Εμείς έχουμε τον περιβόητο Μήτσο στις Βρυξέλλες, όπου θα προσπαθήσει, λέει, να αιτηθεί της ΕΕ , ώστε η τελευταία να απορροφήσει σε διάστημα δύο ετών, 16000 λαθρομετανάστες από αυτούς που βρίσκονται στα μέρη μας, τη στιγμή που χίλιοι από αυτούς εισέρχονται σε καθημερινή βάση στη Χώρα μας, και ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στον αντίποδα έχουμε τη περιβόητη Τασία, όπου εκτός από δώρο την ιθαγένεια που κάνει σε κάθε λαθρομετανάστη που εισέρχεται στη Χώρα μας, δεν έχει και περιορισμούς κατά την είσοδο αυτών. Όποιος λαθρομετανάστης θέλει, μπορεί να έρθει ελεύθερα στην Χώρα μας, ο επιτρεπτός δε αριθμός εισόδου αυτών, είναι άνευ περιορισμού. Το αν ακούσουμε στο εγγύς μέλλον ότι λαθρομετανάστες έσφαξαν Έλληνες για ένα κομμάτι ψωμί, ή μία κάμερα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μιας και όταν παραμένουμε δεμένοι στο ευρωπαϊκό άρμα, όλα τα προβλήματα λύνονται μονομιάς ! ! !
Η ανευθυνότητα και τα ιδεολογικά παιχνίδια της παρούσης κυβέρνησης, καθώς και των προκατόχων αυτής, οδηγεί τη Χώρα μας σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ως η μοναδική φωνή αντίστασης, θα συνεχίζει να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης.