Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Κ. Μπαρμπαρούσης: Υπερπληθώρα των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με την κατάργηση των σωφρονιστικών καταστημάτων Γ’ τύπου.
Ο Συναγωνιστής τόνισε σχετικά με το θέμα των λαθρομεταναστών ότι ο Σαμαράς ήταν ο πρώτος που άνοιξε τα σύνορα της Χώρας μας. Το σωφρονιστικό σύστημα της Ελλάδος είναι ατελές όπως αποδεικνύεται καθημερινώς στην πράξη. Βασικά προβλήματα είναι η υπερπληθώρα των κρατουμένων και το ελλειμματικά εκπαιδευμένο προσωπικό.Χιλιάδες λαθρομετανάστες προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις κι έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα την συμφόρηση των φυλακών.
Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της κατάργησης των σωφρονιστικών καταστημάτων Γ’ τύπου, που ούτως ή άλλως δεν έχουν λειτουργήσει μέχρι σήμερα. Ο ανήλικος εγκληματίας δεν θα πρέπει να οδηγείται στην φυλακή, αλλά θα πρέπει η πολιτεία διά των οργάνων της να φροντίσει ώστε να σωφρονιστεί με άλλους τρόπους.
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε εγκληματία που φορά κουκούλα, την στιγμή που οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν πέσει θύμα αυτών των εγκληματιών έχοντας δύο νεκρούς Συναγωνιστές, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, αλλά και έναν βαριά τραυματισμένο, τον Αλέξανδρο Γέροντα.