Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Καταγγελία Δ.Μακρή


Έχοντας αποκλειστεί από τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της πλήρης σύνθεσης του δημοτικού και περιφερειακού συμβουλίου μπορώ πλέον να καταγγείλω περιστατικά βίας και τρομοκράτησης υποψηφίων και υποστηρικτών των συνδυασμών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ –ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χωρίς να μπορεί να με κατηγορήσει κανείς ότι προσπαθώ να πολώσω το κλίμα για ψηφοθηρικούς λόγους.
Θέλω να καταγγείλω όλη αυτή την προσπάθεια βίας και τρομοκράτησης από συνδημότες μας που λειτουργούν ως μπράβοι της κυβερνητικής πολιτικής και τραμπουκίζουν εναντίων μελών και υποστηρικτών μας.
Συγκεκριμένα θα αναφέρω τα πιο προκλητικά :
· Αδερφός υποψηφίου της "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ" ο οποίος πάσχει από πολύ σοβαρή χρόνια ασθένεια, δέχθηκε προβοκατόρικη-αναίτια επίθεση νύχτα έξω από το σπίτι του και λόγω των σοβαρών πολλαπλών τραυμάτων να διακομιστεί στην Πάτρα και στο Γενικό κρατικό Νίκαιας. Ο δράστης παρόλο που αναγνωρίστηκε από το θύμα, δεν συνελήφθη…
· Υποψήφιος με την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ" που εργάζονταν σε ιχθυοτροφείο της περιοχής (ιβάρη) απολύθηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου (3 ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης ) με την αιτιολογία ότι συμμετέχει στον συνδυασμό και αν ήθελε να παραμείνει να δηλώσει δημόσια ότι δεν στηρίζει πλέον τον συνδυασμό …
· Υποστηρικτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απειλήθηκε να του διακόψουν την άρδευση των χωραφιών του γιατί χρωστάει το υπέρογκο ποσό των 100€ στον αρμόδιο οργανισμό (ΤΟΕΒ) την στιγμή που υπάρχουν μεγαλοφειλέτες που συνεχίζουν την άρδευση κανονικά αλλά αυτοί δεν είναι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου είναι ένας μικρός πληθυσμιακά δήμος που αποτελείται από πολλές μικρές κοινότητες. Στις τοπικές κοινωνίες όπου έγιναν τα παραπάνω περιστατικά όλοι έχουν αντιληφθεί από πού πηγάζει αυτή η αποθράσυνση των τραμπούκών και αυτές οι ενέργειές τους τι σκοπό εξυπηρετούν.
Καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές που σκοπό έχουν τρομοκρατώντας την κοινωνία να περάσουν διχαστικά διλλήματα. Ο κάθε πολίτης , ο κάθε συνδημότης μας θα πρέπει να είναι ενήμερος για το πόλεμο με κάθε μέσο που δέχεται το κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ . Οι συνδημότες μας γνωρίζουν ποιοι είμαστε και ποιοι και για ποιο λόγο μας επιτίθενται. Οι συνδημότες καταλαβαίνουν ότι πραγματικός στόχος τους δεν είναι οι ήδη υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά οι "εν δυνάμει" ψηφοφόροι του κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αν ήταν να "χτυπήσουν" τους υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα έβρισκαν κάποια αφορμή και δεν θα επικαλούνταν απροκάλυπτα τις πολιτικές επιλογές τους.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι υπεύθυνη για τον οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό του Δήμου μας και της Ελλάδας γενικότερα . Υπεύθυνοι είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που διαχειρίστηκαν και κυβέρνησαν την Ελλάδα τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διατηρηθούν στην εξουσία .

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ